Botanisk Have I Kolding

Botanisk Have I Kolding

Vielse og bryllupsfest

Vielse i fortryllende omgivelser

Rosenhaven i Geografisk Have er som skabt til at være rammen om en af livets største begivenheder. Ønsker du en smuk, stemningsfuld og romantisk vielse, som tilmed er en uformel og intim oplevelse for både brudepar og gæster, så er Rosenhaven det oplagte valg.

Det er også muligt at blive viet andre steder i haven f.eks. inde i det frodige Væksthus eller under det store Duetræ, som blomstrer i maj. Mulighederne er mange. Efter vielsen er det oplagt at holde reception i Væksthuset eller i vores store telt.

De skønneste roser i juni, juli og august

De tusindvis af roser forfører sanserne og skaber en dejlig eventyrlig sommerstemning. Havens roser peaker i juni, juli og august, så ønsker du en vielse i Rosenhaven, anbefaler vi, at vielsen forgår i disse måneder for at få den fulde glæde af rosernes skønhed. Efter vielsen kan I nyde et glas champagne med jeres gæster, og mens I bliver fotograferet er resten af selskabet velkomne til at gå på opdagelse i de grønne oplevelser, enten på egen hånd eller på en guidet rundvisning.

Pris og praktiske informationer

Vielse i Væksthuset

Op til 30 pers.                            4.000,- kr.
Op til 60 pers.                            6.000,- kr.
Op til 90 pers. (heraf 20 stående) 7.500,- kr.

Vielse i Rosenhaven eller andet sted i det fri

Op til 30 pers.                            3.000,- kr.
Op til 60 pers.                            5.000,- kr.
Op til 90 pers.                            6.500,- kr.

Priser er inkl. entré til haven, opstilling af bænke/stole, bord med dug til præst/giftefoged, strøm til evt. musik og oprydning.

Reception

Ønsker I at holde reception efter vielsen i Væksthuset eller i haven – evt. i telt – er dette selvfølgelig også muligt.

Hvis I selv ønsker at planlægge og afholde 2-3 timers reception i Væksthus eller i vores telt i haven, er I velkomne til det. Her er prisen + 2.000,- kr. I kan leje service og duge hos os, få leveret hvad I ønsker fra Café Lykkefund, inkl. evt. personale. Vi kan også stå for pynt fra haven.

Ønsker I at holde bryllupsfest er dette også muligt. Se mere om fest i haven.

Ønskes vielse og reception/fest holdt uden for havens åbningstid, som er kl. 10-18 alle dage, påregnes 400 kr. pr. time til vagt.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at sende os en mail på info@geografiskhave.dk.

Borgerlige vielser

En borgerlig vielse foretages af borgmesteren eller en af de personer, der er bemyndiget som giftefoged. I forbindelse med en borgerlig vielse kontakter man selv borgmesterkontoret.

Kirkelige vielser

Ønsker man en kirkelig vielse, kontakter man selv den præst, der skal foretage vielsen. Præsten indhenter herefter en særlig tilladelse hos sognets biskop til at foretage vielsen i Geografisk Have.

Kontaktformular

Udfyld formularen så kontakter vi dig.