Vielse og bryllupsfest

Vielse i fortryllende omgivelser

Rosenhaven i Geografisk Have er som skabt til at være rammen om en af livets største begivenheder. Ønsker du en smuk, stemningsfuld og romantisk vielse, som tilmed er en uformel og intim oplevelse for både brudepar og gæster, så er Rosenhaven det oplagte valg.

Det er også muligt at blive viet andre steder i haven f.eks. inde i det frodige Væksthus, i den hyggelige Krydderurtehave, under pergolaen eller under det store Duetræ, som blomstrer i maj. Mulighederne er mange. Efter vielsen er det oplagt at holde bryllupsfesten i Væksthuset, i en af vores hytter eller i et stort telt.

De skønneste roser i juni, juli og august

De tusindvis af roser forfører sanserne og skaber en dejlig eventyrlig sommerstemning. Havens roser peaker i juni, juli og august, så ønsker du en vielse i Rosenhaven, anbefaler vi at vielsen forgår i disse måneder for at få den fulde glæde af rosernes skønhed. Efter vielsen kan I nyde et glas champagne med jeres gæster, og mens I bliver fotograferet er resten af selskabet velkomne til at gå på opdagelse i de grønne oplevelser. Enten på egen hånd eller på en guidet rundvisning.

Pris

Da ønskerne til vielser og bryllupper i Geografisk Have er så forskellige aftales prisen individuelt.

Kapacitet i Rosenhaven

Det er muligt at være 30 siddende personer i Rosenhaven, det er muligt at være omkring 50 stående personer i selve Rosenhaven.

Kontaktperson

Du meget velkommen til at kontakte Lise Thomsen på tlf. 21 12 94 36 eller info@geografiskhave.dk.

Borgerlige vielser

En borgerlig vielse foretages af borgmesteren eller en af de personer, der er bemyndiget som giftefoged. I forbindelse med en borgerlig vielse kontakter man selv borgmesterkontoret.

Kirkelige vielser

Ønsker man en kirkelig vielse, kontakter man selv den præst, der skal foretage vielsen. Præsten indhenter herefter en særlig tilladelse hos sognets biskop til at foretage vielsen i Geografisk Have.

Kontakt

Udfyld formularen så kontakter vi dig.