Aktiviteter for børn

Hils på dyrene

Geografisk Have tilbyder aktiviteter for børn og unge i alle aldre. Kom og hils på de søde klappegeder i dyrefolden eller tag et kig på de nuttede kaniner eller sjove høns. Om sommeren kan du også kigge forbi hestefolden nede i den bageste ende af haven. På skrænterne ned til Dalby Møllebæk græsser havens ponyer Claire og Arthur.

Legepladser for store og små

Legepladsen for de små, Tumlehaven, ligger lige efter Væksthuset, når du går ned ad havens hovedsti. Legepladsen for de lidt større børn ligger ved Havens indgang. Noget af det allermest populære er Bambuslunden og Grotterne – her kan man gå på opdagelse og udforske herlige kroge og hjørner og få masser af næring til fantasien.

Læs en god bog

De store plæner egner sig til boldspil, kongespil eller måske til at slå sig ned et sted og få en lur eller få læst en god historie. Har du selv glemt at tage en bog med, kan du kigge forbi de bogreoler, som bl.a. står ved legepladsen ved indgangen. Her finder man børnebøger, som man er velkommen til at tage med hjem. De er doneret af Kolding Bibliotek.

Kreative værksteder

I løbet af året finder du mange forskellige aktiviteter for børn, især i ferier er der ofte kreative værksteder. Hold øje med events på hjemmesiden eller find begivenheder på Geografisk Haves Facebook-side.

Café Lykkefund har også børnevenlige lækkerier og udlejer trækvogne. Se mere her.