Hold festen i Geografisk Have 

Drømmer du om at holde den næste festlige begivenhed i helt enestående rammer? Hvorfor så ikke holde festen i en af de smukkeste haver i verden? Geografisk Have er et oplagt sted af holde bryllup, konfirmation, barnedåb og fødselsdag i mere uformelle, inspirerende og superskønne omgivelser. Haven er også et velegnet sted til møder, receptioner og firmaudflugter m.m.

Geografisk Have er en stor, familievenlig botanisk have med en unik plantesamling og en 100årig historie. Haven er kåret som en af de 60 flotteste haver i hele verden og som en af de 27 flotteste i Europa af The World Federation of Rose Societies. Læs mere om Geografisk Have her

Du kan leje følgende lokaler i Geografisk Have

  1. Krydderurtehytten
  2. Væksthus 2
  3. Væksthus 3
  4. Regnvejrshytten

Entré til haven er ikke inkluderet i lejen af diverse lokaler. Entré skal dermed betales udover lejen af lokale – for dig selv og samtlige gæster.

Se mere under priser og billetter

Vielse i haven

Rosenhaven er fuldstændig fortryllende i juni, juli og august og den perfekte ramme om en romantisk vielse. Havens smukke roser forfører sanserne og skaber en dejlig eventyrlig stemning.

Efter vielsen er det oplagt at holde bryllupsfesten i Væksthuset, eller hvis det skal være mere intimt i Krydderurtehytten, der ligger lige ved siden af Rosenhaven.

Læs mere om vielse i Geografisk Have


Børnevenlig have

Børn og unge kan boltre sig på havens legepladser, i bambuslundene, i de kinesiske grotter og i havens dyrefold med klappegeder og både kaniner, høns og kinesiske klippeegern at se lige i nærheden. Der er rig mulighed for at kombinere dit arrangement med en sjov rundvisning i dyrefolden, hvor I lærer om dyrene og hjælper med at fodre dem. Der er også mulighed for at aftale en ridetur på havens ponyer. Til børnefødselsdage kan også planlægges forskellige aktiviteter som fx. en skattejagt med præmie. 

Kolding Miniby ligger placeret i Geografisk Have. Et besøg i Minibyen er en spændende oplevelse, som appellerer til publikum i alle aldre.

Skræddersyede arrangementer

Du har mulighed for at kombinere dit arrangement med en spændende rundvisning i Geografisk Have. På den måde kan du tilføre en ekstra dimension til dit arrangement. Vi tilbyder gerne rundvisninger i haven, også rundvisninger med udgangspunkt i f.eks. Rosenhaven eller Aksel Olsens private have (Grundlæggeren af Geografisk Have).

Kontaktperson

Du meget velkommen til at kontakte havevært Lise Thomsen og høre nærmere.
Tlf. 21129436// Mail: info@geografiskhave.dk 

Forplejning
Havens Café Lykkefund tilbyder også forplejning i forbindelse med leje af lokaler. Det er også muligt at leje havens 3 store gasgrill med god plads til gyder og lignende, hvis I selv ønsker at stå for maden.

Den Gyldne Hane er nabo til Geografisk Have. Restauranten tilbyder mad baseret på traditionsrige, danske retter lidt inspireret af det franske køkken. Restauranten er en smuk gammel gård i traditionel dansk kroidyl.