Botanisk Have I Kolding

Botanisk Have I Kolding

Café Lykkefund

Café Lykkefund er en lille café, hvor mad og drikke kun kan nydes udenfor på en hyggelig træterrasse med udsigt til Geografisk Have.

Caféen serverer kun det der fremgår af menukortet herunder toast, kage, is samt kaffe, te og læskende drikke så som sodavand og æblemost, der hovedsageligt stammer fra lokalområdet og/eller er økologiske.

☕  Menukort Café Lykkefund sommer 2024 

Måltider til større grupper kan kun arrangeres efter aftale  > se mere her 

Havens gæster er også meget velkomne til at medbringe egen picnic-kurv, den kan dog ikke nydes på caféens terrasse.

Rygning på Café Lykkefunds terrasse frabedes.

Åbningstider

Alle hverdage og weekender i sommeren fra kl. 10-18 (man skal forlade haven og herunder cafeen senest kl. 18)

Betalingsmuligheder

I Café Lykkefund kan der betales med Dankort, MobilePay og kontanter.

Den smukke Lykkefund rose

I 1920’erne såede havens grundlægger Aksel Olsen nogle frø fra den kinesiske rose Rosa Helenae. Af disse frø voksede en klatrerose frem, som havde potentiale. Derfor navngav Aksel Olsen rosen Rosa Helenae ’Lykkefund’. Det blev en af Aksel Olsens største succeser og vi hædrer ham ved at have opkaldt havens café efter lige netop denne rose.

Kaffe og kage

Der serveres økologisk kaffe og the fra Carstensen The med et stort udvalg af smage. Desuden tilbydes dagens kage. Ring og bestil senest en uge i forvejen ved større grupper på telefon 79 79 70 00.

Medbring din egen mad

Havens gæster er meget velkomne til at medbringe egen picnic-kurv. Vi kan varmt anbefale nedenstående madudbydere, som ligger lige i nærheden af Geografisk Have, og havens gæster er velkomne til at medbringe og nyde maden bl.a. derfra.

Den Gyldne Hane

Den Gyldne Hane er nabo til Geografisk Have. Restauranten tilbyder mad baseret på traditionsrige, danske retter – lidt inspireret af det franske køkken. Restauranten er en smuk gammel gård i traditionel dansk kroidyl.

Gertz Danish Bakery

Gertz ligger lige i nærheden af Geografisk Have. Gertz bageri tilbyder lækkert friskbagt brød, som er langtidshævet og bagt i stenovn. Derudover tilbyder Gertz frisksmurt smørrebrød og sætter en ære i at lave velsmagende sandwiches. Naturligvis kan du også blive fristet af Gertz skønne kager. Ring og bestil på tlf. 75 52 16 19 eller tag ind i deres butik og bliv inspireret. Havens gæster er velkomne til at medbringe og nyde maden bl.a. derfra.

Beck Menu & Event

Becks ligger lige i nærheden af Geografisk Have. Hos Becks er disken altid fyldt med spændende take-away, som er hjemmelavede lækkerier og delikatesser. Du kan også bestille dagens ret. Ring og bestil på tlf. 64 64 84 84 eller tag ind i deres butik og se det lækre udvalg. Havens gæster er velkomne til at medbringe og nyde maden bl.a. derfra.