Botanisk Have I Kolding

Botanisk Have I Kolding

ALT DET PRAKTISKE

Find svar på alt det praktiske vedrørende dit kommende besøg

Find Geografisk Have på adressen:

Christian 4 Vej 23
6000 Kolding

Klik evt. på nedenstående kort (Google Maps) for at få rutevejledning.

Ved havens indgang er et stort antal gratis parkeringspladser til rådighed for havens gæster. Heraf er to pladser forbeholdt handicappede. Parkering er på eget ansvar. Når der er større arrangementer i Haven kan du også parkere på den store p-plads ved Amfiscenen.

OBS! Vær opmærksom på, at Parkeringspladsen ved Den Gyldne Hane, er tættere på Geografisk Haves hovedindgang end Parkeringspladsen ved Amfiscenen og Kolding Miniby. Vi anbefaler, at indtaste Geografisk Haves fulde adresse: Christian 4 Vej 23. 6000 Kolding, hvis du bruger GPS.  

Der er P-pladser med ladestandere tilrådighed.

Geografisk Have ligger i gåafstand, blot 2,5 km, fra Kolding Banegård og Busterminal. 

Du kan tage bus nr. 254 fra Kolding Busterminal eller bybus nr. 2 og nr. 7 fra Mazantigade til Agtrupvej ved Christian IV’s vej.  Du kan finde køreplaner her eller på Rejseplanen.

Toiletter forefindes ved indgangen og i bygningen nær Krydderurtehaven. Handicaptoilet forefindes i sidstnævnte. Der er også et fint handicaptoilet i Kolding Miniby.

Hunde må gerne medbringes i Geografisk Have, men skal føres i snor. Vis hensyn til andre gæster, havens gartnere og dyrene i haven. Husk posen. Der er opsat vandpost ved indgangen.

Stierne i haven er udført med stigrus eller stenmel. Der er fin adgang til havens Café for kørestolsbruger. De skrånende stianlæg i den sydlige del kræver medhjælpere for kørestolsbrugere.

Af hensyn til brandfaren er det ikke tilladt at medbringe egen grill i haven. Man kan dog leje en gasgrill i receptionen, indenfor Geografisk Haves åbningstider. 
Tjek havens åbningstider her.

Man er velkommen til at medbringe egen mad. Vi har placeret bord-/bænkesæt på flere naturområder til bl.a. dette formål. Dog frabedes indtagelse af medbragt mad ved Café Lykkefund, da her er forbeholdt gæster, som har købt mad i caféen.

Ja, du kan betale med MobilePay ved Geografisk Haves indgang/reception samt Café Lykkefund.

I receptionen ved indgangen finder du et udvalg af forskellige souvenirs, som bl.a. blomsterfrø, tallerkener, kopper, hjemmelavet paradisæblegelé og honning. Du kan også købe en fin nøglering, en magnet til køleskabet eller et nuttet bamsepindsvin.

Årskortet er gyldigt i ét kalenderår, og giver éntre til Geografisk Have i normal åbningstid.

 

Ja, det er muligt at leje en trækvogn ved indgangen til Geografisk Have. Det koster 25 kr. i leje pr. trækvogn. De kan bruges til børn eller at transportere ting i.

Nej, det er ikke tilladt for gæster at fodre dyrene. Det sørger havens dyrepasser for, så de får den rette foder i de rette mængder.