Botanisk Have I Kolding

Botanisk Have I Kolding

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere // Herunder kan du finde nyttige links til havens samarbejdspartnere og andre interessenter.

Geografisk Haves Venner er en støtteforening for Geografisk Have. Foreningens formål er at støtte videreførelse og udvikling af Geografisk Have som en unik landskabelig og botanisk oplevelseshave og som et anerkendt formidlingssted for havekultur.

Koldinghus er en del af Kongernes Samling og indgår i et rabatsamarbejde med Geografisk Have, hvor man med årskort til Koldinghus får 20% rabat på entré til Geografisk Have og omvendt.

Trapholt er et velrenommeret kunstmuseum i Kolding indgår i et rabatsamarbejde med Geografisk Have, hvor man med årskort til Trapholt får 20% rabat på entré til Geografisk Have og omvendt.

Kolding Egnsteater har masser af forestillinger og events året rundt og indgår i et rabatsamarbejde med Geografisk Have, hvor man med årskort til Egnsteatret får 20% rabat på entré til Geografisk Have og omvendt.

Skarø is kan købes i havens Café Lykkefund – jordbær, vanilje, chokolade og mange flere skønne varianter af sorbet- og flødeis. Is fra Skarø er økologisk kvalitetsis, som ikke er tilsat konserveringsmidler, kunstige farvestoffer og aromaer. Skarø is er ren forkælelse for iselskere!

Legoland Billund Resort Få adgang til særlige og gratis oplevelser, rabatter eller gaver, når du besøger LEGOLAND® og 20 andre attraktioner i LEGOLAND Billund resort.

Trolden bryghus er et dansk mikrobryggeri midt i Kolding. Trolden producerer specialøl og derudover snaps med smagsgivende planter og frugter fra Geografisk Have, som kan købes i havens Café Lykkefund.

Naturfrisk er en serie af økologiske saftevand og juice, som ikke er tilsat konserveringsmidler, kunstige farvestoffer og aromaer. Da produkterne fra Naturfrisk er natur produkter, kan smag og farve variere en smule fra produktion til produktion. Naturfrisk saftevand og juice kan købes i havens Café Lykkefund

Kolding Miniby ligger placeret i Geografisk Have. Et besøg i Minibyen er en spændende oplevelse, som appellerer til publikum i alle aldre. Husene i Minibyen illustrerer det bymiljø, der var i Kolding by i perioden fra 1860 til 1870en.

Dronning Dorotheas Bivenner en foreningen med omdrejningspunktet for biavlere, der med gejst og engagement vil andet og mere end blot høste honning. Foreningen har 2 bistader i Geografisk Have. Det er muligt at købe honning i havens butik.

Business Kolding er den samlende og faciliterende partner, der med dedikation og kompetence bringer virksomheder, uddannelsesmiljøet, offentlige aktører, organisationer og netværk sammen om at skabe effektive løsninger til gavn for vores erhvervsliv.

Kolding Turistforening er en del af Business Kolding, hvor vi fokuserer på udviklingen af erhvervet for både privat- og erhvervsturismen.

Erhvervsklubben Kolding Handel og Håndværk er en forening med solid erfaring i at arbejde som branche-organisation.

Bike Friend er et samarbejde på tværs af flere kommuner, hvor vi sammen har gjort noget ekstra for dig som cykelgæst i området.

Det Danske Rosenselskab fremme kendskabet til og interessen for roser og rosendyrkning.

Danish Society of Open Gardens udvikler haveturisme i Danmark og øger tilgængeligheden og kendskabet til vores værdifulde havekultur til gavn og glæde for besøgende fra ind-og udland

World Federation of Rose Societies (WFRS) er en paraplyorganisation for 39-medlemslandes nationale rose forening

Moos+Loof landskabsarkitekter har udarbejdet den nye udviklingsplan for Geografisk Have i 2017.

Destination Trekantområdet – find overnatningsmuligheder og få inspiration til oplevelser i Trekantområdet.

Den Gyldne Hane er nabo til Geografisk Have. Restauranten tilbyder mad baseret på traditionsrige, danske retter lidt inspireret af det franske køkken. Restauranten er en smuk gammel gård i traditionel dansk kroidyl.

Campaya.dk er en sommerhussøgemaskine med danske sommerhuse på tværs af udlejningsbureauer, så du kun behøver lede et sted, når du skal finde den perfekte feriebolig.