Stress af med en dekoration

Hvad er moden indenfor dekorationer? Skal der være sjove lyseffekter med ledlys? Skal de være blottet for religiøse symboler? Skal de emme af noget, der minder om skovbund med mos, kogler og visne blade? Skal der titte nisser frem eller andre skabninger? Skal de være flotte, sjove eller underfundige?

Heldigvis er der ikke ét rigtigt svar på nogle af de mange spørgsmål for ALT ER TILLADT. Til forskel fra adventskranse, hvor man er bundet af forventningen om 4 lys og en krans, så kan man indenfor kategorien ”dekoration” boltre sig og slå sig fuldstændig løs. Nyd det – kast dig selv, ungerne og hele familien ud i en herlig dekorations-leg, hvor kreativiteten, fantasien og alle talenterne kan folde sig ud. Ligesom det stresser af at gå en tur eller opholde sig i natur og have, må det uden tvivl også stresse af at få fingrene i alt det grønne, give sig hen til alle duftene og fordybe sig i dekorationskunsten.

Jul i haven

I Geografisk Have vil vi gerne give en ekstra inspiration med hjem til alle julesyslerne. Derfor holder vi ”Jul i haven” i weekenden 24.-25. november, som er sidste weekend inden 1. søndag i advent. Kom og hjælp med at pynte havens juletræ om lørdagen og deltag i det attraktive julebanko eller hør et juleeventyr i det hyggelige halmhjørne. Du kan også købe noget af det unikke og specielle pyntegrønt og diverse dekorationsmaterialer, som vi gør os umage for at skaffe til dig.

Om søndagen vil blomsterdekoratør Pia Kruse give dig masser af inspiration til de skønneste dekorationer – det var noget af et tilløbsstykke sidste år. Hele weekenden er der salg af gløgg og æbleskiver.

Så i stedet for at risikere at blive stresset over julen og alle forberedelserne – vil vi gerne give en opfordring til, at dekorationerne skabes i en afstressende ånd, som forhåbentlig kan smitte og sprede sig til alle de andre gøremål, der hører julen til. Vi ønsker god fornøjelse med det hele og byder velkommen til Jul i Haven.


Af Niels Melballe
10. december 2018 | Haveblog

FacebookTwitterLinkedInEmail