Botanisk Have I Kolding

Botanisk Have I Kolding

Hold dit møde i Geografisk Have

Ønsker du at holde møde et unikt sted, som dine deltagere vil tale om også efter I er taget hjem?

Geografisk Have i Kolding er et oplagt sted at holde f.eks. møder, konferencer, receptioner eller firmaudflugter i mere uformelle og inspirerende omgivelser.

Vi sammensætter mødepakker i forskellige størrelser og varianter. Når du holder dit arrangement i Geografisk Have, kan vi blandt andet tilbyde forplejning og rundvisning m.m.. Vi sørger også gerne for de helt rigtige borde- og stoleopstillinger.

Leje af lokaler

Vi tilbyder leje af forskellige lokaler i Geografisk Have. Både i Væksthuset og i vores store telte er der plads til større forretningsmøder, kurser og konferencer. Hvorimod Krydderurtehytten, der ligger mellem rosenhaven og Kolding Miniby, har plads til max. 25 personer. Både Regnvejrshytten og Kinahytten er hyggelige hytter med åbne sider og borde- og bænkesæt.

Pris

Da ønskerne til møder og konferencer er forskellige aftales prisen individuelt.

Entré til haven er ikke inkluderet i lejen af diverse lokaler. Entré skal dermed betales derudover for dig selv og samtlige gæster.

Se mere under priser og billetter.

Kontakt

Du meget velkommen til at kontakte haven mail info@geografiskhave.dk. Du kan også udfylde formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.