*Caféen er nu åben i alle weekender op til sommer*

Café Lykkefund i Geografisk Have

I 1920’erne såede havens grundlægger Aksel Olsen nogle frø fra den kinesiske rose Rosa Helenae. Af disse frø voksede en klatrerose frem, som havde potentiale. Derfor navngav Aksel Olsen rosen Rosa Helenae ’Lykkefund’. Det blev en af Aksel Olsens største succeser og vi hædrer ham ved at have opkaldt havens café efter lige netop denne rose.

Café Lykkefund serverer “slow-food” – det vil sige produkter der er lokale og/eller økologiske.


Åbningstider for Café Lykkefund 

Hverdage fra d. 1. jan t.o.m d. 31. marts:
Reception, Væksthus og Café Lykkefund er lukket alle hverdage.

Weekender fra d. 4. jan til søndag d. 29. marts
Receptionen, Væksthus og Café Lykkefund har åbent alle weekender fra klokken 10-18.

Alle dage fra 1 april t.o.m d. 18. oktober
Receptionen, Væksthus og Café Lykkefund har åbent alle dage fra klokken 10-18.

Ved arrangementer kan der være særlige åbningstider.


Cafe Lykkefunds menukort

Café Lykkefund er en lille café hvor mad og drikke nydes udenfor på en hyggelig træterrasse. Vi tager imod bestillinger på frokostboller med pålæg.  Frokostboller skal altid bestilles 1 dag i forvejen. Bestilling på tlf. nr. 79 79 70 00
Se Café Lykkefunds menukort her


Kaffe og kage

Der serveres økologisk kaffe og the fra Carstensen the med et stort udvalg af smage. Desuden altid gulerodsboller med hjemmelavet æblegelé, drømmekage eller havekage (konditorkage med bund af brownie samt lækker hindbærmousse og creme).

Have-Tapas

Det er klart en fordel at bestille Have-Tapas forud for dit besøg. Bestilling til min. 2 personer. Ring og bestil på tlf. nr. 79 79 70 00. Have-Tapas indeholder lokale/økologiske produkter i form af lækker skinke, roastbeef, økologiske ost, dagens salat, oliven, brucetta, smør og krydderflutes.


Picnic i Geografisk Have

Har du lyst til at nyde en skøn frokost i Geografisk Have med familien eller vennerne? Gør det nemt – bestil en lækker picnic ved havens café, som kan nydes ude i det fri eller i Væksthuset. Picnic leveres fra Sdr. Bjert Kro og indeholder følgende til 2 personer:  8 bløde tacos (majspandekager), sommerkål med havens urter, marinerede bønner med ramsløg og syltesager, spicy blommesalsa og grillet tomatkompot. OBS! Bestilling til minimum 10 personer. 

Picnickurven kan bestilles til besøg fredag-lørdag og søndag og efter nærmere aftale i hverdagene. Bestil  på tlf. nr. 79 79 70 00


Bestilling til grupper

Ved bespisning af en større gruppe anbefales det at bestille mad 2-3 dage i forvejen, så caféen kan være leveringsdygtig af den ønskede mad i rette mængde og et langt større udvalg end nævnt i menukort.
Ring til tlf. nr. 79 79 70 00

Betalingsmuligheder

Der kan betales med Dankort, MobilePay og kontanter.


is-fra-Skarø

Den populære Skarø is kan købes i havens café. Isen er danskproduceret økologisk gourmet-is, der hverken er tilsat konserveringsmidler, kunstige farvestoffer eller aromaer. Isen indholder birkesaft og sukkertang, som booster smagen af de søde bær og andre gode smagsgivere isen indeholder. 


Natur Frisk Geografisk Have

Naturfrisk er en serie af økologisk saft, juice og andre lækre drikkevarer, som kan købes i caféen. Naturfrisk drikke er ikke tilsat konserveringsmidler, kunstige farvestoffer og aromaer. Da drikkevarerne fra Naturfrisk er naturprodukter, kan smag og farve variere. 


Økologiske vine
Fra Hargaard Vinimport serveres  økologiske hvidvine, rødvine og rosevine. Alle vine er fra økologiske vingårde i Europa og kan serveres som glas eller hele flasker.


Den Gyldne Hane er nabo til Geografisk Have. Restauranten tilbyder mad baseret på traditionsrige, danske retter lidt inspireret af det franske køkken. Restauranten er en smuk gammel gård i traditionel dansk kroidyl.