*Caféen er nu åben alle dage i sommeren*

Café Lykkefund i Geografisk Have

I 1920’erne såede havens grundlægger Aksel Olsen nogle frø fra den kinesiske rose Rosa Helenae. Af disse frø voksede en klatrerose frem, som havde potentiale. Derfor navngav Aksel Olsen rosen Rosa Helenae ’Lykkefund’. Det blev en af Aksel Olsens største succeser og vi hædrer ham ved at have opkaldt havens café efter lige netop denne rose.

Café Lykkefund serverer “slow-food”, det vil sige mad, der er lokale og/eller økologiske. Havens gæster er også meget velkomne til at medbringe egen picnic-kurv, den kan dog ikke nydes på caféens terrasse. 
Åbningstider: alle hverdage og weekender i sommeren fra kl. 10-18. 

 


Klik og se Café Lykkefunds menukort 

Café Lykkefund er en lille café, hvor mad og drikke nydes udenfor på en hyggelig træterrasse. Større grupper bør bestille på forhånd på tlf. nr. 79 79 70 00

 

 

 


Kaffe og kage

Der serveres økologisk kaffe og the fra Carstensen The med et stort udvalg af smage. Desuden altid gulerodsboller med honning eller hjemmelavet æblegelé, drømmekage eller den populære havekage. Havekagen er en konditorkage med bund af brownie samt lækker hindbærmousse og creme.

Have-tapas

Have-tapas indeholder lokale/økologiske produkter i form af lækker skinke, roastbeef, økologisk ost, dagens salat, oliven, ramsløgsmayo, pesto, bruschetta, smør og krydderflutes.
Have-tapas bør bestilles forud for dit besøg (min. 2 personer). Ring og bestil på tlf. nr. 79 79 70 00.

Veganske lækkerier

Have-tapas kan også bestilles i en vegansk udgave, som indeholder: lækre grøntsags-deller, plantebaseret hvidløgs-smørreost, dagens salat, oliven, ramsløgsmayo, nøddemix, smørbar og krydderflutes.


Bestilling til grupper

Ved bespisning af større grupper anbefales det at bestille mad 2-3 dage i forvejen, så caféen kan være leveringsdygtig af den ønskede mad i rette mængde og et langt større udvalg end nævnt i menukort.
Ring og bestil på tlf. nr. 79 79 70 00

Betalingsmuligheder

I Café Lykkefund kan der betales med Dankort, MobilePay og kontanter.


is-fra-Skarø

Skarø is

Den populære Skarø is kan købes i havens café. Isen er danskproduceret økologisk gourmet-is, der hverken er tilsat konserveringsmidler, kunstige farvestoffer eller aromaer. Isen indeholder birkesaft og sukkertang, som booster smagen af de søde bær og andre gode smagsgivere isen indeholder. 

 

 


Natur Frisk Geografisk Have

Naturfrisk

Naturfrisk er en serie af økologisk saft, juice og andre lækre drikkevarer, som kan købes i caféen. Naturfrisk drikke er ikke tilsat konserveringsmidler, kunstige farvestoffer og aromaer. Da drikkevarerne fra Naturfrisk er naturprodukter, kan smag og farve variere. 


 

Økologiske vine

Fra Hargaard Vinimport serveres økologiske hvidvine, rødvine og rosevine. Alle vine er fra økologiske vingårde i Europa og kan serveres som glas eller hele flasker.


Den Gyldne Hane

Den Gyldne Hane er nabo til Geografisk Have. Restauranten tilbyder mad baseret på traditionsrige, danske retter – lidt inspireret af det franske køkken. Restauranten er en smuk gammel gård i traditionel dansk kroidyl.