Biavl i skole-bigården

Dronning Dorotheas Bivenner

Dronning Dorotheas Bivenner har Skolebigård i Geografisk Have, og her kan du komme og være med, hvis du har lyst til at lære om biavl.
Kurset starter med 2 kursusaftner med generel viden om bier og biavl. Kursusaftnerne afholdes tirsdag d. 21. og 28. marts, kl. 19-21 på Kolding Bibliotek. Lokalenr. annonceres på skærme ved indgangene.
Fra onsdag d. 19. april og de fleste onsdage frem til slut august, afholdes Skolebigårdsaftner i Geografisk Have. Vejret har dog en stor betydning, så hold dig løbende opdateret hos Dronning Dorotheas Bivenner om de specifikke datoer. Vi passer bierne i Skolebigården og forklarer om de indgreb, vi gør, og udveksler erfaringer, fremsøger viden og slynger/spiser honning… og vi hygger os med bierne og hinanden. Du skal være meget velkommen i biflokken!

Hvis du ønsker at deltage kursusaftenerne på Kolding Bibliotek, så send en mail til Helle Laursen (Laursen.h@icloud.com)

Praktisk info

Kursusaften på Kolding Bibliotek

Slotssøvejen 4 – lokalenr. annonceres på skærme v. indgangene
Tirsdag d. 21. marts kl.19. -21
Tirsdag d. 28. marts kl. 19- 21

Opstart i Skolebigården i Geografisk Have

Vi mødes ved personaleindgangen ved Geografisk Have, Christian 4. vej 23
Onsdag d. 19. april kl. 19 -21

Tid: Som udgangspunkt de fleste onsdage frem til udgangen af august kl. 19.00 – 21.00. Vejret har stor indflydelse, så regn fx ikke med biavl på regnvejrsdage.
Sted: Skole-bigården i Geografisk Have.
Kontakt: Helle Laursen // tlf: 42456001 // mail: laursen.h@icloud.com

Om Dorotheas Bivenner

Dronning Dorotheas Bivenner er optaget som lokalforening under Danmarks Bialverforening. Foreningen ønsker at være omdrejningspunktet for biavlere, der med gejst og engagement vil andet og mere end blot høste honning.

Formålet med gruppen er at samle erfarne og kommende biavlere i et fællesskab omkring biavl og biavlsmetoder. Gruppen ønsker at arbejde for at øge respekten for biernes arbejde og respekt for den natur nektaren er hentet i, ligesom vi ønsker at udbrede kendskabet til biernes andre produkter og fødevarer.

book

Dato:

19.04
abningstider-ikon

Tid:

19-21

Sted:

Skolebigården – gennem Geografisk Haves personaleindgang.