Botanisk Have I Kolding

Botanisk Have I Kolding

Børnefødselsdag

Hold børnefødselsdag i naturskønne omgivelser

En børnefødselsdag er en glædelig begivenhed, som de fleste glæder sig til. Inviter børnehavegruppen, klassen, venner eller familie til en sjov og aktivitetsrig børnefødselsdag i Geografisk Have. I bestemmer selv om det skal være til sunde snacks, let frokost eller kage og drikke. Efter måltidet kan I gå på opdagelse i grotterne og bambuslunden, dyrefolden med klappedyr, legepladserne eller planlægge den helt store skattejagt i haven. Kunne I tænke jer trækture på havens to ponyer, Claire og Arthur, arrangeres det efter nærmere aftale.

Plads til det hele

Når I har gjort jer overvejelser om børnefødselsdagens størrelse, tilbyder vi leje af forskellige lokaler i Geografisk Have. Både i Væksthuset og i vores store telte er der plads til den helt store fødselsdagsfejring. Hvorimod Krydderurtehytten, der ligger mellem rosenhaven og Kolding Miniby, byder på en mindre fest med plads til max. 25 personer. Både Regnvejrshytten og Kinahytten er hyggelige hytter med åbne sider og borde- og bænkesæt.

Forplejning og servicering

Vi stiller borde og stole til rådighed og står gerne for forplejning og servicering. Geografisk Haves Café Lykkefund leverer den ønskede mad i rette mængde. Vælger I denne løsning bør det aftales i god tid forinden. I er også velkomne til at medbringe egen inventar samt mad og drikkelse. Desuden bestemmer I helt selv hvor festligt lokalet skal være med pynt, balloner og dekorationer. Og hvis I får brug for AV-udstyr og lærred til indslag og aktiviteter, stilles dette også til rådighed.

Pris

Da ønskerne til børnefødselsdage i Geografisk Have er så forskellige aftales prisen individuelt.

Kapacitet

Afhænger af det valgte lokale i Geografisk Have.

Kontakt

Du meget velkommen til at kontakte haven på info@geografiskhave.dk for mere information.

Kontaktformular

Udfyld formularen så kontakter vi dig.

Faciliteter

  • Plads til boldspil og leg på plænerne
  • Stor botanisk plantesamling
  • Klappedyr i dyrefolde
  • Legepladser for store og små
  • Mulighed for guidet rundvisning
  • Forplejning og bordopstilling
  • Unikke lokationer til fotografering
  • AV-udstyr og lærred
  • Masser af parkeringspladser