Botanisk Have I Kolding

Botanisk Have I Kolding

Barnedåb

Hold barnedåb i naturskønne omgivelser

En dåbsfest er en skøn begivenhed, hvor barnet fejres af familie og venner. Inviter til en hyggelig og uforglemmelig dåbsfest i Geografisk Have. I bestemmer selv om det skal være til brunch, kaffe og kage, frokostbuffet eller tre-retters menu. Mellem måltiderne kan I gå på opdagelse i havens store botaniske plantesamling, dyrefolden med klappedyr, legepladserne og meget andet.

Plads til det hele

Når I har gjort jer overvejelser om barnedåbens størrelse, tilbyder vi leje af forskellige lokaler i Geografisk Have. Både i Væksthuset og i vores storetelte er der plads til den helt store dåbs- eller navnefest. Hvorimod Krydderurtehytten, der ligger mellem rosenhaven og Kolding Miniby, byder på en mere intim fest med plads til max. 25 personer. Både Regnvejrshytten og Kinahytten er hyggelige hytter med åbne sider og borde- og bænkesæt.

Forplejning og servicering

Vi stiller borde og stole til rådighed og står gerne for forplejning og servicering. Geografisk Haves Café Lykkefund leverer den ønskede mad i rette mængde. Vælger I denne løsning bør det aftales i god tid forinden. I er også velkomne til at medbringe egen inventar samt mad og drikkelse. Desuden bestemmer I helt selv hvor festligt lokalet skal være med pynt, balloner og dekorationer. Og hvis I får brug for AV-udstyr og lærred til indslag og aktiviteter, stilles dette også til rådighed.

Pris

Da ønskerne til barnedåb i Geografisk Have er så forskellige aftales prisen individuelt.

Kapacitet

Afhænger af det valgte lokale i Geografisk Have.

Kontakt

Du meget velkommen til at kontakte os på info@geografiskhave.dk for mere information.

Kontaktformular

Udfyld formularen så kontakter vi dig.

Faciliteter

  • Plads til boldspil og leg på plænerne
  • Stor botanisk plantesamling
  • Masser af parkeringspladser
  • Legepladser for store og små
  • Mulighed for guidet rundvisning
  • Forplejning og bordopstilling
  • Unikke lokationer til fotografering
  • AV-udstyr og lærred