Uge 7 – Vinterferie i Geografisk Have //

Skal du holde vinterferie i Kolding? Så inviterer vi dig til at udfolde dine kreative evner i vores vinterferie-værksteder med god instruktion fra flere professionelle kunstnere. Der er aktiviteter til børn, børnebørn og også til de voksne. Flet et kræmmerhus til fuglekugler, så du får flere fugle i din have. Lav din egen kop i ler. Byg et insekthotel så du fremmer biodiversiteten i din have, snit en kniv eller deltag i Tegneværkstedet, hvor du kan lære at tegne og får et tegnekit med hjem, så du kan fortsætte med at øve dig derhjemme.

Vi er glade for endnu engang at kunne byde velkommen til både HANDMADE HOME og Birkelev Naturkunst som skal undervise i ler og pileflet.

Program

Vinterferie i Geografisk Have 2020

***UDSOLGT***Mandag d. 10. februar // Keramikværksted v. HANDMADE HOME
De dygtige keramikkere Janni Godtlibsen og Lova Nyblom giver instruktion i, hvordan man kan lave en kop i ler med aftryk af planter og blomster fra Geografisk Have.

Tirsdag d. 11. februar // Pilefletterværksted v. Jane Enemark fra Birkelev Naturflet
Pilefletterværksted v. Jane Enemark fra Birkelev Naturkunst – flet et kræmmerhus til fuglekugler eller andet godt. Det tager max. en time.

Onsdag d. 12. februar // Tegneværksted
Kunne du tænke dig at bruge vinterferien på fordybelse og hygge – og har du lyst til at tegne naturen omkring os? Vi øver os i at tegne planters finurlige detaljer. Oveni undervisningen får du et særligt tegne-kit med hjem.

Torsdag d. 13 februar // Insekthotelværksted
Byg et insekthotel til din have. Det er havens gartner og naturvejleder Rune, der er vært ved værkstedet, hvor du kan bygge et flot insekthotel.

Fredag d. 14. februar // Snitteværksted
Snit en smørekniv eller ske. Vi har børnevenlige knive, flot og frisk træ parat til dig. Med god instruktion og vejledning kan du nemt nå at snitte en flot kniv eller ske, som du får med hjem.

Vi glæder os til at se jer i uge 7 til en masse spændende aktiviteter og til en hyggelig og kreativ vinterferie.

I vinterferien er der gratis entré til haven. Café lykkefund har åbent og serverer varme drikke og lækre snacks.