Er du blomsterelsker, havenørd eller bare frisk på en skøn grøn oplevelse, så tag på opdagelse i vores prisbelønnede botaniske have, der byder på 12 ha med mere end 2000 forskellige arter og sorter af træer, buske og blomster indsamlet fra det meste af verden og plantet efter oprindelsesland.

Med prisen “Award of Garden Exellence” fra World Federation of Rose Societies er haven vurderet som en af de 27 flotteste i Europa og en af de 60 flotteste i verden.

Du kan komme på rundrejse til hele verden med områder fra Japan, Kina, Asien, Korea og Sydvestasien, gå op opdagelse i Nordamerika, Canada og Sibirien eller det mere eksotiske Sydamerika. Haven er næsten 100 år gammel og har mere end 2000 forskellige arter og sorter af træer, buske og blomster indsamlet fra det meste af verden og plantet efter oprindelsesland.

Rosen- og temahaver
Haven er som nævnt prisbelønnet for de smukke rosenhaver med mere end 300 forskellige roser både historiske, moderne og vilde roser.

Du kan også få inspiration i de spændende temahaver fx krydder- og lægeurter, antistress haverne, dalhiahaven og væksthusene.

Haven er en oplevelse for hele familien uanset om I ønsker en frisk gåtur i den smukke have eller er på jagt efter inspiration til jeres egen have. Tag børn- og børnebørn med på opdagelse i grotterne eller en tur på Junglestien, kig forbi Minibyen – en miniature udgave af Kolding fra 1860 eller nyd en kop kaffe i Cafeen.

Kontakt os for nærmere aftale – vi skræddersyer jeres besøg i haven – så det bliver en fantastisk oplevelse.