14. Februar kl 15-15.30 // Valentines Quiz: Kærlighedens Planter 

*opdatering*
Til dem der ikke kunne være med online, kommer her et link til quizzen, så I alligevel kan få testet jeres viden om kærlighedens planter derhjemme! 
I må undvære quizmaster og vinderpræmie – men til gengæld kan quizzen tages når som helst og deles med hvem du har lyst til at udfordre.
 
VALENTINES DAG // I anledning af Valentines dag på søndag, inviterer Geografisk Have til en online-live-quiz om kærlighedens planter! 
DELTAGERE // Det er gratis at deltage, og alle kan være med, men det er en fordel at have lidt kendskab til blomster, træer og kærlighed. 
PRÆMIE // Præmien er et ÅRSKORT MED LEDSAGER TIL GEOGRAFISK HAVE 2021 til vinderen af quizzen, som kan tage på gratis kærlighedsture i Geografisk Have, lige så snart vi åbner igen! 
TEKNISK // Hver deltager skal have adgang til to skærme. Det er eksempelvis BÅDE en computer OG en smartphone. Det kan virke lidt teknisk, men det er faktisk meget lige til, og man må altid spørge om hjælp. 

Deltag i quizzen, ved at deltage i zoom-mødet her:  https://us04web.zoom.us/…/78328489020pwd…

(Man behøver ikke at oprette en profil på zoom for at deltage)

Meeting ID: 783 2848 9020
Passcode: XetTh9

QUIZ-SVAR // Hav gerne din smartphone opladet og klar inden quizzen starter. Du kan med fordel downloade quiz-appen Kahoot! på forhånd. Ellers kan du også bare gå ind på Kahoot! her: https://kahoot.it/.
PROGRAM // Kl. 15 mødes vi på zoom, hvor quizmaster Maja vil forklare og sørge for at alle er klar derhjemme. Det er hyggeligst hvis alle er med video og lyd. Derefter er der quiz med 20 spørgsmål om kærlighedens planter. Det gælder om at være hurtigst til at svare rigtigt på flest spørgsmål. Quizzen tager cirka en halv time og vinderen bliver afsløret med det samme.
KONTAKT // Har I spørgsmål til quizzen, så skriv eller ring til Geografisk Haves kommunikationsdesigner Maja, som vil være vært på quiz-dagen. Tlf: 21 57 14 04 
Det bliver hyggeligt at quizze med jer!