Stadeholder ved Plantemarkedet /// Plantemarkedet i Geografisk Have er et af de absolut bedste plantemarkeder i Danmark. Markedet er et besøg værd alene for den gode stemning og det har udviklet sig til at være en af de største attraktioner for havefolk fra nær og fjern. Professionelle står side om side med private stadeholdere, alle med passion indenfor hver deres felt.

For at forbedre planlægningen af markedet vil vi meget gerne have en tilmelding eller en tilkendegivelse om interessen for at deltage som stadeholder.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest 1. april til:

Dagny Lauritsen
Dalvej 6, 6040 Egtved
tlf. 27 62 43 38
E-mail: marked@geografiskhavesvenner.dk

Tilmeldingen bekræftes først endeligt, når lejen er betalt.

Betaling kan ske på følgende måder
– MobilePay til tlf. 51 14 83 84. Husk angivelse af navn på stadeholder.
– Overførsel til bankkonto reg. nr. 9741 og kontonr. 0003253767. Husk at anføre navn på stadeholder.

Stadepladsers størrelse m.m.
En stadeplads ’ude’ har 5m facade og er 3m dyb, og en stadeplads i telt har 3m facade og er 2m dyb. Alle stadepladser er nummererede. Der vil ikke være mulighed for stadepladser i væksthusene men i stedet for i et stort telt på markedsarealet. På grund af begrænset antal stadepladser i teltet udlejes disse efter ”først til mølle – princippet. ”

NB! Alle stadepladser bør markeres tydeligt med firmanavn.
Vi har ikke mulighed for at stille borde, stole og pavilloner til rådighed. Der er indkørsel til markedspladsen for stadeholdere fra kl. 07.00 præcis. Markedet åbner for besøgende kl. 10.00 og lukker kl. 17.00.

Stadepladsleje

Stadeplads ude (5 x 3m)
1 stk. kr. 600
2 stk. kr. 1.000
3 stk. kr. 1.400

Stadeplads i telt (3 x 2m) kr. 300.

Ved betaling efter d. 15. maj tillægges et gebyr på 100 kr. Tillæg for salgsvogn(bil) på stadepladsen 200 kr. (OBS! Kun efter særlig aftale). Vi beder stadeholderne om et sponsorat til Plantemarkedets auktion eller tombola – i form af en til tre planter/haveting, som vi afhenter på stadet inden åbningen af markedet kl. 10.00.

Plantemarkedet arrangeres i samarbejde med Geografisk Haves Venner. Overskuddet fra plantemarkedet går ubeskåret til Geografisk Have.

Havens Café Lykkefund tilbyder lette retter som sandwich, kage og kaffe/te, som du kan nyde i haven, f.eks. udenfor i det fri eller i havens væksthus. Der kan også købes is, slik og vand. I nærområdet af markedet ligger desuden Kolding Miniby og restaurant Den Gyldne Hane.

Find overnatningsmuligheder i Kolding på Visit Kolding