23. juni  2020 // Sankt Hans aften

Vi byder velkommen til en hyggelig Sankt Hans aften – uden bål og med masser af haveglæde og afstand i disse corona-tider. Du kan bestille mad på forhånd, så det hele er klaret for dig. Programmet er sammensat, så man kan dyrke haveglæden på en “nede på jorden”-måde og overholde alle krav om forsamlinger m.v.

Bestil mad til Skt. Hans – picnic eller fællesspisning, mad udleveres kl. 17.30-19.00.

Picnic med masser af grønt

Tag en lækker picnic under armen fra Sdr. Bjert Kro og find dagens skønneste plet og slå dig ned. Picnic består af et lækkert måltid for 2 personer og indeholder: 8 bløde majs tacos, sommerkål med havens urter, marinerede bønner med ramsløg og syltesager, spicy blommesalsa og grillet tomatkompot. Pris 150 kr./person. Udleveres i Café Lykkefund.

Man kan tilkøbe lyngrillet okse m. chipotle eller ceviche af dagsfangst for 35 kr. pr. tilvalg pr. person.

Ønskes snack til forret tilbydes sprøde kyllingechips med ramsløgsdip til 30 kr./person.

Ønskes dessert tilbydes rabarber med hvid chokolade til 50 kr./person.

Fællesspisning med grillmenu

Vi har dækket op i havens væksthus til hyggelig fællesspisning. Menuen består af ribeye (150 g), ringridder pølse, kartoffelsalat, grøn salat og krydderflutes. Pris 125 kr./person. Serveres . Man sidder ved borde med plads til forskelligt antal personer (max. 8) og kan komme til at sidde sammen med nogen, man ikke kender i forvejen.

Tilmelding til grøn picnic eller fællesspisning med grillmenu

Tilmelding hurtigst muligt på info@geografiskhave.dk. Der er et begrænset antal pladser til fællesspisning med grillmenu. Angiv antal personer. Når du får bekræftelse fra os, modtager du information om betaling. Tilmelding er dog senest fredag 19/6 kl. 18 og det er efter “først-til-mølle”-princippet.

Fri entré for studerende
Som en særlig gestus overfor studerende, har alle studerende denne  dag gratis entré ved fremvisning af studiekort.

Program

Kl.16.00-18.00: Oplev haven fra hestevogn med plads til 8-10 personer, ved Lone & Finn Schjøtt, Hestevognskørsel. Pris 20 kr./person
Ponyridning/træktur på Arthur eller Clair. Pris 25 kr./barn.
Kl. 16.00-17.30: Tai Chi på den store plæne – prøveundervisning med instruktør Carl Erik Jørgensen (Kalle) – gratis for alle.
Kl.17.00-18.30: “Åben have” med haveværter i den Økologisk Køkkenhave – få tips og tricks til en smuk og mangfoldig køkkenhave.
Kl.19.00-21.00  “Åben have” med haveværter, der står parat med fortællinger og smagsprøver.
Rosenhaven med over 5000 roser – rosenhaven har fået en international pris “Award of Garden excellence.
Naturhaven – invitér naturen og biodiversiteten ind i din egen have med kvashegn, insekthoteller og andet
Bigården – se hvordan man laver honning og hør om biernes spændende liv