**AFLYST**

Arrangementet er aflyst for at bakke op om de skærpede udmeldinger fra regeringen om at søge at minimere risikoen, når fællesskaber mødes.

7. april 2020 // Der er lagt op til hyggelige aktiviteter med planter og dyr – så både børn og voksne kan få sig en oplevelse i det grønne. Mærk foråret, mød andre og forkæl hjerne, krop og sanser med alt det gode, der kommer ud af at være i grønne omgivelser med højt til loftet og masser af frisk luft.

Kom med på påskeæggejagt i Geografisk Have – få et kort i havens reception og gå på opdagelse i havens træer og buske, hvor der er hængt påskeæg op. Det er gratis at deltage og man få en lille præmie, når man gennemfører legen.

Kl. 11 og 13 kan man få lov at holde en påskekylling sammen med havens Naturvejleder Rune. De har de blødeste dun og det er fantastisk at høre historien om, hvordan de bliver til kyllinger på bare 21 dage.

Nyd også påskebordsudstillingen i Væksthuset, hvor lokale designere og kunsthåndværkere igen i år viser deres kreative talenter for, hvordan man kan dække et påskebord.

Gækkebrevsværksted i Væksthuset fra kl. 10-16

Gæk, gæk, gæk, mit navn det står med ….

Gækkebreve er en kær påsketradition, der fungerer bedst hvis de er lavet i hånden. Alle elsker at modtage et gækkebrev, og det er ikke kun børn der kan have det sjovt med at sende sine papirsklip ud og håbe på chokoladeæg fra modtageren!

Kom til gækkebrevsværksted i Geografisk Haves Væksthus, hvor du kan være kreativ med saks, papir, vintergækker og rim! Maja er værtinde for gækkebrevsværkstedet og giver inspiration og gode tips til alle der vil lære at lave de flotteste gækkebreve! Maja giver instruktion hver hele time fra kl. 10 og sidste gang kl. 15.

Der vil være papir i flere farver, sakse, lim, konvolutter skabeloner og inspirerende papirsklip til rådighed, bland andet nogle fra H. C.  Andersen. Alle deltagere får en økologisk slikpose eller en kop varm kaffe/the!

Tid: Kl. 10-16
Sted: Væksthuset
Pris: 25 kr. pr. person som inkluderer inspiration, materialer og en økologisk slikpose eller en kop kaffe/the.
Tilmelding: Der er plads til 20 personer på hvert hold, der starter hver hele time fra kl. 10 og sidste gang kl. 15. Hvis du vil være sikker på en plads, skal du tilmelde dig senest 1. april. Pladserne tildeles efter “først-til-mølle”-princippet. Tilmelding sker til info@geografiskhave eller til sms til 23326524.