300.000 til mere leg, læring og fri fantasi i Geografisk Have, Kolding

Geografisk Have i Kolding bliver endnu sjovere for de mindste. Nu får legeområdet et spændende løft med en unik og nyskabende legeplads inspireret af hele verdens planter. Her kan man gå i fodsporet på plantejæger og grundlægger af haven Aksel Olsen. På legepladsen kan man besøge Kina, Japan, Nordamerika og Europa – danse om en totempæl eller gemme sig i en tipi.

Formanden for Geografisk Haves bestyrelse, Ove Lauridsen udtaler: ”En legeplads er et MUST i Geografisk Have og med tilskuddet fra TREFOR’s værdipulje kan vi nu komme i gang og skabe en unik og specialdesignet legeplads til havens yngre gæster. Det er både familier, skoler, institutioner og dagplejere, der kan bruge den til leg og læring. Med støtten kan vi komme i gang med 1. etape af legepladsen”.

Projektforslaget til den nye legeplads er finansieret af foreningen Geografisk Haves Venner og er udviklet af moos+looft landskabsarkitekter. Til sommer forventes det, at 1. etape er klar til brug. Der mangler finansiering af 2. etape.

Yderligere oplysninger og henvendelse kan ske til leder af Geografisk Have Lene Holm på mobil 24 46 61 46 eller på lholm@kolding.dk

Geografisk Have Legeplads