**AFLYST**

10.maj 2020  // Morgenfugletur med naturguide Birgit Winther. Sangfuglene er vendt tilbage og fra tidlig morgen kappes de om, hvem der kan levere de mest imponerende sange. Der er mange fuglearter i Geografisk Have, og vi vil prøve at sætte navn på nogle af deltagerne i det flerstemmige morgenfuglekor.

Vi går en stille tur rundt i haven på ca. 1,5 time, imens vi lader os underholde af fuglene. Derefter er der kaffe og brød i Væksthuset. Her er der mulighed for at få snakket om egne oplevelser, for at høre om fuglesangen og for at stille spørgsmål. Har du en kikkert, er det en god idé at tage den med.

Efter et par timer i fuglenes univers slutter vi af i Væksthuset med morgenkaffe og brød. Arrangementet er slut ca. kl. 9.00. Du er velkommen til at blive så længe, som du har lyst til – haven lukker først kl. 18.00.

Tidspunkt: Kl. 5
Mødested: Havens hovedindgang.
Pris: 50 kr. pr. voksen, 25 kr. for børn under 18 år. Prisen er incl. morgenkaffe med rundstykker i Væksthuset. Havens medarbejder tager imod betaling i Væksthuset i forbindelse med kaffen.
Tilmelding: Senest 5. maj på info@geografiskhave.dk eller sms til 23326524.