Velkommen til Magasinet Lykkefund

Magasinet Lykkefund er dit nye grønne magasin for have, natur og oplevelser. Ønsket om at lave et magasin, og på den måde supplere de digitale informationskanaler, har ligget og luret i årevis i Geografisk Have. Nu har vi valgt at springe ud med vores  første forårs/sommer magasin. Magasinet findes både fysisk og som en online bladre-udgave længere ned på siden. 

Hvorfor Lykkefund?

Navnet på magasinet “Lykkefund” er for at ære havens grundlægger, Aksel Olsen. Én af de største succeser i hans forædlingsarbejde som udvikler af planter, var nemlig “Lykkefund”. Det var en kinesisk klatrerose, som viste sig at have et særligt potentiale med vidunderlig duft og blomstring.

Udviklingen af et sted som Geografisk Have går på mange måder stærkt i disse år. Havens potentiale folder sig mere og mere ud – der er mange nye begivenheder og tilbud til havens gæster – men er alle nu klar over mulighederne? Får man lige overvejet, om der er aktiviteter som man skal undersøge nærmere og måske tilmelde sig sammen med en god ven, naboen eller sine børnebørn? Med et magasin i hånden har du gode muligheder for at få overblik over, hvad der sker de næste måneder, så du kan planlægge hvad du ønsker at være med til i god tid.
Haver er under evig forandring og det gælder også Geografisk Have. Der skal laves nye bede, gamle bede skal renoveres og der skal ske alvorlige udtyndinger og delinger i nogle områder. Hvad med natur og klima – hvordan kan dé hensyn og interesser integreres i haven? Det kan lyde nemt, men erfarne haveejere ved godt, at det kan være nemmere sagt end gjort.

Kom med på den grønne rejse

Når ca. 20% af alle havens gæster er børn er det vigtigt, at haven hele tiden udvikler sig også for denne målgruppe. Bambuslunde, grotterne, de 3 legepladser og ikke mindst havens dyrefold er særligt populære steder. Sammen med havens bestyrelse er vi som ansatte i Geografisk Have virkelig stolte over, at vi af Business Kolding er blevet nomineret til Årets Turismevirksomhed 2019 – her i magasinet kan du læse en artikel, der nærmere beskriver hvad det går ud på. Året 2020 tegner til at blive et spændende år og i Geografisk Have er vi så klar til et nyt og frodigt år. Vi siger tak for, at du vil være med på den grønne rejse.

Tryk på bladet herunder og se det i fuldskærm version.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere info om magasinet, kontakt da venligt os på info@geografiskhave.dk