Botanisk Have I Kolding

Botanisk Have I Kolding

lav dit eget vendespil

18. februar // Lav dit eget vendespil

Tag ungerne med i Geografisk Have og lav jeres eget vendespil også kaldet memory med smukke motiver fra Geografisk Have. Geografisk Have er året rundt en stor visuel oplevelse med flotte farver og former samt en spændende historie. De kan bruges til at lave et vendespil – et meget enkelt spil, som både børn og voksne kan have glæde af. 

Lene Fuglsang er instruktør i værkstedet. Vi har alle materialerne klar til at du kan skabe dit eget vendespil. Det er en god børneaktivitet, hvor man sagtens kan være flere om at skabe et spil. Som regel har børnene ret nemt ved at slå de voksne i dette spil – så det er en god udfordring for alle aldre. 


Sted
: Væksthuset. Der kan være køligt på denne årstid, så tag varmt tøj og fodtøj på og med.
Tid: kl. 10 – 15
Pris: 25 kr. pr. vendespil.  
Tilmelding: Ikke nødvendigt, man kommer på det tidspunkt, der passer én. Man er dog velkommen til at tilmelde sig: klik og tilmeld (Er der tilmeldt færre end 5 personer, aflyses arrangementet)

På denne årstid er der er gratis entré til Geografisk Have på hverdage.


Del dit projekt med os
Har du mod på det, vil vi rigtig gerne se det færdige resultat. Del det med os på Instagram under #geografiskhave, eller send det til os i en mail: klik og send billede