Konkurrence i samarbejde med Visit Kolding

Vær med i denne konkurrence om en sommerudflugt til Geografisk Have for 10 personer.

Hvad kan du vinde?

Vi udlodder en sommerudflugt med gratis entré for 10 personer + gratis kaffe og kage til alle.
Præmien har en værdi á 1650 kr og kan ikke ombyttes til kontanter.

Sådan deltager du:

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Præmien skal indløses i år 2020.

OBS // Vi trækker lod blandt alle nyhedsbrevsmodtagere, så er du allerede tilmeldt, er du automatisk med i konkurrencen.


Om Geografisk Have

Geografisk Have er en 14 ha stor oplevelsespark og botanisk have med mere end 2000 forskellige træer, buske, planter og dyrefold.

En 100 år gammel have med store gamle træer, skulpturerede buske og en mangfoldighed af stauder, urter og ikke mindst roser kan ses i haven. Du kan opleve den prisbelønnede Rosenhave med over 500 roser, et rosarium med historiske roser og en række vilde roser, indført af Aksel Olsen, havens grundlægger. I Syvdalen venter spændende naturoplevelser med grotter, bæk og kvidrende fuglesang.

Haven har mange gæster i alle aldre. De mindste er især glade for havens dyrefold med klappegeder, ponyer, høns og andre dyr. Der er 2 legepladser og en junglesti, hvor man kan gå på opdagelse.

En helt særlig oplevelse er Kolding Miniby, som er en samling af 400 miniature huse som illustrerer det bymiljø, der var i Kolding by i perioden fra 1860 til 1870. Alle huse er bygget af pensionsister og efterlønnere, som gerne fortæller om dette særlige område i haven.

I idéhaverne kan du få inspiration til din egen have. Der er en økologisk køkkenhave, en naturhave, en krydderurtehave og flere andre haver.