Kinesisk Vinterlys og varme

I den mørke tid bliver der særlige stemninger, når man ”leger” med lys sammen med planterne. Vi får måske øje på nogle detaljer, som vi ikke før havde set eller bliver betagede af, hvor høje, hvor tætte eller hvor smukke træer, buskene og planterne er.

Lysoplevelse

Dette år sætter vi fokus på havens Kina-område lige tæt ved hovedindgangen. Sammen med Karsten Dalgaard fra Invero har vi designet en række lysoplevelser på en lysrute, der leder dig forbi flere af de store flotte gamle træer, igennem bambussen og forbi flere spektakulære lys-oplevelser. Sammen med lys oplever man også tit følelsen af varme og det understreger vi på et par forskellige måder. Du kan få gratis the i Kina-hytten, hvis du selv tager en kop med eller du kan varme kroppen ved et af de bål, som vi tænder op langs hovedstien, når det ikke er regnvejr. 

Er du nysgerrig på den kinesiske kultur, vil du på lysruten kunne finde skilte med information om f.eks., hvorfor er kinesisk the godt og hvilke bær kan have værdi i kinesisk urtemedicin.

Tid: kl. 16:30 – 18:00 alle torsdage, fredage, lørdage og søndage fra 2. dec. til 31. januar. (Dog ikke juleaften og nytårsaften)

Sted: I havens Kina-område tæt på hovedindgangen – lysruten er på ca. 1000 meter.

Pris: I hverdage er der gratis entré til haven, i weekender betales vinterentré – se priserne her 

Invitér dine venner til facebook-begivenheden her

 

Kinesisk Vinterlys og Varme i Geografisk Have

Kinesisk Vinterlys og Varme i Geografisk Have