24. november 2019 // Få julefreden helt ind under huden. Bind en smuk adventskrans med skønne naturmaterialer. Der er salg af pyntegrønt, halmkranse og instruktion til at lave din egen adventskrans. Du bedes medbringe lys – og evt. skål eller fad.

Hver weekend i julen kan du opleve “Julefred i Vinterhaven”.  Det er vores bud på en jul med nærvær, samvær, forundring og kreativitet. Egealferne og deres fortryllede verden er i år flyttet ind i Væksthuset og indbyder til at gå på opdagelse blandt magiske væsner og grønne planter. Du kan også lave dine egne julegaver i Gaveværkstedet. Klimavenlige gør-det-selv-gaver er nemlig et hit og ikke mindst – afstressende og hyggelige at lave.

Se også den inspirerende udstilling af kreative adventskranse, fra nogle af byens blomsterhandlere og designere, heriblandt Kolding Blomsterhus, By Hansen Blomster, Skatkammeret, Ryborg Urban Designs og genbrugsbutikken Igen. 

Adventskransværksted program

Kl. 10-16   Adventskransværksted, Væksthuset
Kl. 10-16   Udstilling af kreative adventskranse, Væksthuset
Kl. 10-16 Gaveværksted med klimavenlige gør-det-selv-gaver, Væksthuset
Kl. 10-16   Salg af pyntegrønt, Væksthustorvet
Kl. 11-15   Salg af gløgg og æbleskiver, Væksthustorvet

Pris Du kan se alle udstillingerne, når du har betalt entré til haven. Du kan købe materialer til din adventskrans for ca. 25-50 kr.

Læs alt om vores særlige julearrangement “Julefred i Vinterhaven” her.