1. september 2019 // Kom til det hyggelige og familievenlige Høstmarked i Geografisk Have. Der vil være markedsboder med planter, haveartikler og meget mere. Derudover kan du presse æbler, bytte frø, lytte til jazzmusik eller få en rundvisning. Børnene kan få en tur på en af havens ponyer.

Den store æblepresser er igen i år fundet frem og gjort parat. Medbring dine æbler og godt med flasker, så kan du under kyndig instruktion fra frivillige fra Geografisk Haves Venner få forvandlet dine æbler til dejlig æblemost.

I den økologiske køkkenhave Gardenhood, er de frivillige fra Praktisk Økologi parat med en ny aktivitet, nemlig instruktion i indsamling af frø og bytning af frø. Har du nogle frø, som du gerne vil dele med andre, så kom forbi Gardenhood, hvor du kan møde andre med interesse for den økologisk have. Vi fortæller om indsamling og tørring af egne frø og samler alle frø i en stor pulje, hvorfra man kan bytte sig til nye spændende frø til køkkenhaven, blomsterengen, drivhuset mv. Tag dit eget overskud af frø med. Har du ingen frø, så har vi garanteret nogle, du kan få med hjem.

Vi kan også få en musikalsk oplevelse med det unge og talentfulde jazzband, der spiller moderne jazz et par timer midt på dagen.

Tid: kl. 10.00– 16.00
Dato: 1. september
Pris: Normal entrépris til haven

Program:
10-16 Markedsboderne åbner.
10-16 Pres dine egne æbler – medbring selv æbler og flasker.
10-14 Bytning af frø og indsamling af frø i Den Økologiske Køkkenhave.
11 og 14 Ponyridning, 20 kr./tur.
13-15 Frederik Gejl Kvartet, ung jazzkvartet spiller moderne jazz v. Egedækket
14-15 Rundvisning i Aksel Olsens private have, 50 kr./person. Tilmelding nødvendig – skriv til 23326524 eller info@geografiskhave.dk. Max. 20 deltagere.
16.00 Markedsboderne lukker, men Geografisk Have er åben til kl. 18.00.

Havens café er åben hele dagen og udvidet med udendørs salg af mad og drikke i anledningen af Høstmarkedet.

Prøv vores Have-Tapas, som er små lækkerier, der er ideele at sidde og nippe til i et godt selskab på caféens terrasse med grønne omgivelser. Bestil til min. 2 personer. Tapas for 2 personer // 180 kr.

Have-Tapas skal bestilles i forvejen på tlf. nr. 79 79 70 00, senest torsdag den 29. august kl. 12. Har du i stedet lyst til at nyde en skøn frokost ude i haven med familien eller vennerne? Gør det nemt – bestil en lækker picnickurv i havens café, som i kan tage med jer til et uforstyrret sted i haven. Picnickurv skal bestilles i forvejen på tlf. nr. 79 79 70 00, senest torsdag den 29. august kl. 12.

Høstmarkedet arrangeres af Geografisk Have og Geografisk Haves Venner, som er havens store støtteforening.