Find svar på alt det praktiske omkring dit kommende besøg

Hvor kan jeg parkere?

Ved havens indgang er et stort antal gratis parkeringspladser til rådighed for havens gæster. Heraf er to pladser forbeholdt handicappede. Parkering er på eget ansvar. Når der er større arrangementer i Haven kan du også parkere på den store p-plads ved Amficenen.

OBS! Vær opmærksom på, at Parkeringspladsen ved Den Gyldne Hane, er tættere på Geografisk Haves hovedindgang end Parkeringspladsen ved Amficenen og Kolding Miniby. Vi anbefaler gæster at indtaste Geografisk Haves fulde adresse: Christian 4 Vej 23. 6000 Kolding, hvis de bruger GPS.  

Find Geografisk Have på adressen: 
Christian 4 Vej 23 . 6000 Kolding

Klik evt. på nedenstående kort (Google Maps) for at få rutevejledning.

Hvor finder jeg toiletter?

Toiletter forefindes ved indgangen og i bygningen nær Krydderurtehaven. Handicaptoilet forefindes i sidstnævnte. 

Kørestolsbrugere

Stierne i haven er udført med stigrus eller stenmel. Der er fin adgang til havens Café for kørestolsbruger. De skrånende stianlæg i den sydlige del kræver medhjælpere for kørestolsbrugere.

Må man grille i haven?

Af hensyn til brandfaren er det ikke tilladt at medbringe egen grill i haven. Man kan dog leje en grill i receptionen, når denne er åben. Tjek åbningstider her

Er hunde tilladt? 

Hunde må gerne medtages i Geografisk Have, men skal føres i snor. Vis hensyn til andre gæster, havens gartnere og dyrene i haven. Husk posen 🙂 Der er opsat vandpost ved indgangen.