1. september 2020 // Økologisk køkkenhavehaveskole med mere vild natur

Den 1. september og hver tirsdag hele sommeren mødes vi til  Gardenhood, en haveskole om økologisk havedyrkning hvor interesserede kan mødes og i praksis lære om økologisk havedyrkning og biodiversitet og ikke mindst haveglæden i samvær på tværs af nationaliteter, alder og køn. Som noget nyt i år fokuseres på, hvordan man får mere vild natur i haven.

Sammen hjælper vi hinanden med at løse de konkrete opgaver i køkkenhaven og lære hvordan en økologisk køkkenhave uden brug af kemi bliver til. Der skal graves, sås frø, sættes kartofler, vandes og luges. Vi arbejder sammen to og to.  Man kommer i gennemsnit 2 gange om måneden og det er frivillige fra Praktisk Økologi, der tilrettelægger arbejdet i samarbejde med Geografisk Have.

Børn er meget velkomne. De kan deltage i det praktiske arbejde eller gå på opdagelse i alle de skønne legemuligheder. Du er velkommen til at komme den første gang for at se, om det er noget for dig. I højsæsonen er der mulighed for at få gratis grøntsager med hjem til husholdningen.

Tid: Kl. 17.00 – 19.00.
Sted: Køkkenhaven i Geografisk Have.
Forplejning: Ca. kl. 18.30 serveres en lille snack.
Tilmelding: jette.vangslev@bjert.dk, mobil: 24 20 10 62.
Pris: Voksne – årskort koster 225 kr., pensionister/studerende – årskort koster 140 kr. Dette giver adgang til Geografisk Have så tit du vil indenfor almindelig åbningstid.
Sommerferiepause: Gardenhood holder sommerferie i juli måned og fortsætter  indtil 8. september.