14. feb. // Kom en tur i Geografisk Have og få taget et analogt kærlighedsfoto på Valentinsdag. Selv på denne årstid har haven masser af grønne hjørner og inspirerende naturoplevelser.

I den noget grå og til tider triste årstid er der ekstra god grunt til at slå et slag for kærligheden, når du chancen melder sig på Valentinsdag. Hvorfor ikke hylde kærligheden og få et varigt minde med hjem efter en frist tur i Geografisk Have.

Geografisk Have har flere fotografer parat, der er udstyret med et polaroid kamera, der kan levere de nostalgiske fotografier lige med det samme. Så kan få et skønt minde med hjem til køleskabsdøren eller måske til opslagstavlen.

Der er udpeget 5 skønne steder i haven, så hvad enten man er til frodig bambus, gamle træstammer, japansk havekunst, inspirerende insekthoteller eller blomstrende kameliaer, kan man finde lige præcis sit favoritsted. Man er velkommen til at tage manden under armen, kæresten, børnene, sin gamle mor, veninden eller måske hunden med til en frisk fotodag i Valentinshaven.

Tid: Kl. 10-16.
Sted: Start er ved Regnvejrshytten tæt på havens hovedindgang.
Pris: 25 kr. pr. fotografi, som du får med hjem.