22. november 2019 // Fernisering – Egealferne i Væksthuset.

Kom til fernisering i Geografisk Have og oplev noget helt særligt denne jul, hvor Væksthuset er blevet indtaget af de mystiske væsner “Egealferne”. Særudsmykningen af skabt af Maja Aaby Pedersen som er bachelor i kommunikationsdesign fra Designskolen Kolding. Universet i Væksthuset er julet, overnaturligt og en magisk rejse for både børn og voksne.

Tid: kl. 10
Entré: gratis
Sted: Væksthuset

Lidt historie om Egealferne

For cirka hundrede år siden plantede Aksel Olsen en række egetræer her i Geografisk Haven. Han gik meget op i at dokumentere de forskellige planters vækst, og da han en dag stod i haven og tegnede egeblade, fik han øje på noget mærkværdigt. På grenen hang ikke et almindeligt agern, men et lille hvidt væsen, med stilkehat og skinnende grønne øjne! Aksel Olsen kunne næsten ikke tro sine egne øjne, men begyndte straks at notere og tegne hvad han så. Snart opdagede han flere af de små agernvæsner, og han gav dem navnet Egealfer… Læs resten af historien om dem her.

Vi glæder os til at se dig til fernisering!

Udstillingen kan fremover ses i weekenderne fra d. 22. november til d. 22 dec. mellem 10-18, hvor du betaler vinterentre. Se priser mm. her

Julefred i Vinterhaven

Hver weekend i julen kan du opleve “Julefred i Vinterhaven”.  Det er vores bud på en jul med nærvær, samvær, forundring og kreativitet. Egealferne og deres fortryllede verden er i år flyttet ind i Væksthuset og indbyder til at gå på opdagelse blandt magiske væsner og grønne planter. Du kan også lave dine egne julegaver i Gaveværkstedet. Klimavenlige gør-det-selv-gaver er nemlig et hit og ikke mindst – afstressende og hyggelige at lave.

Læs alt om vores særlige julearrangement “Julefred i Vinterhaven” her.