Botanisk Have I Kolding

Botanisk Have I Kolding

Foredrag med Kristina Schou Madsen

Foredrag i Væksthuset

Måske skal du være med til at løbe Kolding Half. Måske interesserer du dig for løb generelt. Eller måske vil du bare gerne møde et menneske, som har gjort et 360 graders karriereskift.

Er du nysgerrig på at vide mere om Kristina Schou Madsen, også kendt som Kristina Extreme Running, som er hjernen bag Kolding Half – Koldings helt egen halvmaraton? Så kom i Geografisk Have tirsdag den 25. juni kl. 19-21, hvor Kristina kommer og fortæller om det at være ultraløber.

Kristina har været professionel ultraløber siden 2016, hvor hun valgte at sige sit faste job som efterskolelærer op for at gå efter drømmen som atlet. Hun driver derudover sin egen virksomhed Krixrun, hvor hun og et par ansatte arbejder med at give glæden ved idræt, sport og bevægelse videre til andre, bl.a. gennem afvikling af motionsløb.

Kristina arbejder særligt med de mentale strategier og strukturer, der er altafgørende i ekstremløb. Strategierne har synergier, der ses i erhvervslivet i forhold til motivation, målsætning, strategi, optimering, forandringsparathed og dét at holde hovedet koldt i pressede situationer. Kom og hør om, hvordan det bl.a. kan lade sig gøre at løbe 7 maratoner på 7 dage på 7 kontinenter. Kristina er kendt for at kommunikere overbevisende, præcist og i øjenhøjde med publikum samtidig med, at hendes foredrag er fyldt med masser af godt humør.

Det praktiske:

Hvor: Væksthuset i Geografisk Have
Hvornår: Tirsdag den 25. juni kl. 19-21
Pris: 200,- kr. Begrænset antal billetter – køb billet inden 19. juni
Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet ved for få tilmeldte.

book

Dato:

25.06
abningstider-ikon

Tid:

19-21
billet

Pris:

200 kr.

Sted:

Væksthuset

Deltagerantal:

max 80