Lær at binde en bæredygtig adventskrans

Vil du gerne lære at binde en bæredygtig adventskrans med skønne materialer som lærkegrene, kogler, mos, gran og bær? Så skal du melde dig til dette kursus!

Du kan lave adventskrans med et mere blomstrende udtryk f.eks. med en kombination af gran, pyntegrønt fra haven og tørrede blomster. Vi kan varmt anbefale at bruge tørrede blomster. De tørrede blomster det øvrige “grønt” kommer fra instruktørens egen have (Cottagehaven). Vi har alle materialerne klar til dig, men det er dog en fordel, hvis du har din egen beskærersaks med. Husk også adventslys, hvis du vil have lys i din krans.

Efter kurset vil du selv kunne binde smukke kranse med alle mulige slags blomster og grønt.

Det er den erfarne AnneMarie Dupont fra Cottagehaven på Fyn, som er instruktør på kurset. Hun er super kreativ og trækker på erfaring fra sin egen blomstervirksomhed herunder diverse kurser i blomsterbinding.

Når du er færdig med kurset, kan du gå på opdagelse på Bæredygtigt Julemarked og finde bæredygtige julegaver, lækre julerier og ren hygge med gløgg og æbleskiver.

Praktisk info

Sted: Væksthuset
Tid: kl. 10.30-12.30
Pris: 400 kr./person, når der er betalt entré til Geografisk Have. Entréen gælder også til Bæredygtigt Julemarked. Årskortholdere skal kun betale for kurset
Deltagerantal
: 20 personer

Tilmeld dig her

Kurset gennemføres, hvis der er mindst 12 tilmeldte.

OBS! Der kan være koldt i Væksthuset på denne årstid, så tag varmt tøj og fodtøj på og med.

book

Dato:

26.11
abningstider-ikon

Tid:

kl. 10.30-12.30
billet

Pris:

400 kr.

Sted:

Geografisk Have, i Væksthuset

Deltagerantal:

20