Tirsdag 19. oktober 2021 // Planter i penalhuset

Kunne du tænke dig at bruge efterårsferien på natur, fordybelse og kreativitet? – og har du lyst til at tegne efterårets natur? Så tag med til Planter i penalhuset, som er et hyggeligt tegneværksted i Geografisk Haves væksthus for både børn og voksne. 

Vores kreative illustrator, Maja Aaby Pedersen, instruerer i tegnekundskaber og giver dig tips og tricks til at tegne planters finurlige detaljer. Der er planlagt sjove tegneopgaver og tid til fordybelse – alle er velkomne, og kan lære noget nyt, uanset erfaring! 🙂 Oveni undervisningen får du en overraskelse med hjem, som kan inspirere dig til tegning. 

Det er ikke vigtigt om din tegning bliver perfekt – det vigtigste er, at du prøver dig frem og får øjnene op for både dét at se og tegne naturen – også når du kommer hjem! 

Praktisk info

Du behøver ikke at medbringe tegneredskaber – medmindre du ikke kan undvære din yndlingspen og tegnebog! Workshoppen foregår i Væksthuset, som kan være køligt på denne årstid, så husk at tage lunt tøj på/med. Vi har desuden rigeligt med tæpper til udlån. Medbring evt. en madpakke og lidt at drikke. 

Tidspunkt: Hold 1: kl. 10-12, Hold 2: 13-15
Sted: Væksthuset
Tilmelding: Book din billet her
Pris: 50 kr. (for materialer, undervisning og overraskelse), når der er betalt entré til haven. Børn har gratis entré.


Se også de andre aktiviteter der sker i efterårsferien i Geografisk Have.

Havens Café Lykkefund er åben alle weekender i oktober og hele efterårsferien.