22. oktober 2021 //  Snitteværksted

Kunne du tænke dig at lære at snitte i træ? Så tag med til snitteværksted i Geografisk Have i Væksthuset, hvor Gert Jensen og hans hjælpere byder indenfor hos “Gårdnisserne”, der begynder på julegaverne i god tid. I snitteværkstedet kan du købe et stykke træ, låne en snittekniv og få vejledning i, hvordan træstykket kan snittes til et flot dyr fra en bondegård eller en fugl fra skoven eller haven. Det hyggelige snitteværksted er både for børn og voksne. Alle er velkomne uanset erfaring. Du er velkommen til at medbringe din egen snittekniv. 

Snitteværkstedet foregår i Væksthuset og der kan være køligt på denne årstid, så tag varmt tøj og fodtøj på og med. Snitteværkstedet er et åbent værksted fra kl. 10-15 og man kommer bare på det tidspunkt, der passer én bedst. Man behøver ikke tilmelde sig, men man er velkommen til at gøre det her på siden. Prisen er 30 kr. for hvert stykke træ, som man ønsker at snitte i og f.eks. lave et dyr eller en fugl. Man betaler på stedet med kontanter eller med Mobilepay. Man betaler almindelig entré til Geografisk Have.

Praktisk info

Workshoppen foregår i Væksthuset, som kan være køligt på denne årstid, tag lunt tøj på/med. Vi har desuden rigeligt med tæpper til udlån. Medbring evt. en madpakke og lidt at drikke.

Sted: Væksthuset.
Tidspunkt: kl. 10-15.
Tilmelding: Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, men billet kan findes her Place2book 
Pris: 30 kr. for snittemateriale. Der skal også betales entré til haven. Børn har gratis entré.


Se også de andre aktiviteter der sker i efterårsferien i Geografisk Have.

Havens Café Lykkefund er åben alle weekender i oktober og hele efterårsferien.