14. maj 2021 // Børne bioblitz – Fang vilde dyr i Geografisk Have // 

”Forskellighed” i naturen er temaet og alle lærer noget nyt. Geografisk Have inviterer til ”Børnebioblitz” d. 14 maj, hvor alle er velkomne. Hvordan kender man egentligt forskel på vilde dyr?

Du kommer og øver dig i at kende dyrene, når Geografisk Haves naturvejleder Rune Kjærgaard Lange inviterer med til børnebioblitz i Geografisk Have.

Børnene går på jagt efter de vilde dyr i Geografisk Have og lærer hvordan man egentligt kender forskel på dyrene. Vi sammenligner forskellige slags biller, forskellige slags mariehøns, frøer og skrubtudser. Og vi øver os i at kende forskel på dyrene. Men vi skal fange dem først og det bliver virkelig sjovt.

”Forskellighed” er en landsdækkende krible krable event som Naturvejlederforeningen står bag i maj måned 2021. Vi registrerer vores fund af dyr i Geografisk Have med billeder på hjemmesiden arter.dk og på den måde indgår dyrene fra Geografisk Have i en større registrering som børn i hele landet laver i maj måned 2021.

Netop denne fredag er dagen efter Kristi Himmelfartsdag, hvor mange i forvejen har valgt at holde en ekstra fridag – forkæl dig selv, din familie eller dine børnebørn med en helt unik og sjov oplevelse.

Dato: d. 14 maj

Tidspunkt: 11.00 -15.00

Sted: Vi mødes ved havens hovedindgang.

Alder:  4 – 12 år og forældre eller bedsteforældre må også gerne deltage.

Tilmelding: Ikke nødvendigt.

Pris: Gratis, når børn er ifølge med voksne, der har betalt entré til haven.

Husk, at man ikke behøver deltage alle 4 timer – så betragt det som et slags ”Åben hus”, som man kan gå til og fra til som man ønsker. Arrangementet gennemføres i henhold til diverse corona-restriktioner, som du får nærmere oplysning om på dagen i havens reception. Derudover kan du læse mere om restriktionerne her.