20.-21.nov. 2021 //  Bæredygtigt Julemarked

Køb julegaver med god samvittighed på det nye Bæredygtige Julemarked i Geografisk Have i sidste weekend inden 1. søndag i advent. Det er den 20.-21. november fra kl. 10-16. Julemarkedet foregår langs hovedstien i Geografisk Have, hvor der vil være boder både indenfor i telte og udenfor langs hovedstien.

Hvad er et ”Bæredygtigt Julemarked”? Det findes der ingen regler for. Vi har valgt, at det betyder, at produkterne er lokale, uden plastik og uden unødvendig emballage. Så kan de fleste nok gå hjem med følelsen af, at du har købt julegaver med god samvittighed. Vi håber, at gæsterne vil støtte godt op om initiativet og komme forbi og købe julegaver i god tid.

Du vil kunne købe flotte fuglehuse og andre træting, keramik, filtede sager og andet tekstil, haveredskaber og dejlige drikkelige sager som kryddersnaps og flere forskellige slags vine. Der bliver en rigtig hyggelig julestemning med julemand, omvandrende musikanter der spiller julemusik, hestevognskørsel og selvfølgelig dejlige æbleskiver, vafler, gløgg og gluhmost. Du kan nyde lækkerierne udenfor eller smutte ind i vores dejlige væksthus, som er grønt året rundt. Her er mange gode siddepladser. Følg med i programmets udvikling på geografiskhave.dk. 

Bæredygtigt Julemarked

Bæredygtigt Julemarked

Bæredygtigt Julemarked

Bæredygtigt Julemarked

 

 

 

 

Bæredygtigt Julemarked Program

Kl. 10.00-15.00: Boderne er åbne 
Kl. 11.00-15.00: Hestevognskørsel
Kl. 11, 12 og 13: Julemanden læser eventyr i Regnvejrshytten 

Kl. 11.00-11.25: Fars Grise spiller julemusik
Kl. 12.00-12.25: Fars Grise spiller julemusik
Kl. 13.00-13.25: Fars Grise spiller julemusik
Kl. 14.00-11.25: Fars Grise spiller julemusik

Julecafé Lykkefund er åben kl. 10-16. 

Har du som gæst et spørgsmål er du velkommen til at skrive til info@geografiskhave.dk og du kan også allerede nu købe billet til julemarkedet her: Place2book


Se også de andre aktiviteter der sker i november i Geografisk Have.