10. september // Aftenhavehygge med gratis portræt-fotografering

Geografisk Have har været så heldige at få et lille tilskud fra en national café-pulje, som gør at vi kan tilbyde gæsterne reduceret entrépris til et aftenbesøg i september og gratis deltagelse i portrætfotografering – hvis man har booket billet på forhånd. Vores dygtige fotograf sender dig ét foto pr. tilmeldt person digitalt, så du har et flot foto at bruge som julegave eller andet. Fotograferingen foregår i havens Væksthus i dejlige grønne omgivelser og der vil være godt med lys, så billederne bliver mest mulig optimale. Hvis man f.eks. er en familie på 4 personer, skal man tilmelde de 4 personer til ét af de 3 hold (se nedenfor). Man aftaler med fotografen, hvordan man ønsker de 4 billeder komponeret, ét af hvert familiemedlem eller måske 4 billeder af alle fire personer på én gang.

Tidspunkt: Fredag 10. september kl. 18-21

Sted: Havens Væksthus
Hold 1: kl. 18-19
Hold 2: kl. 19-20
Hold 3: kl. 20-21

Antal deltagere: Der kan max. være 20 personer pr. hold og tilmelding er efter ”først-til-mølle” princippet.
Pris: Det koster 50 kr./voksen at besøge haven til Aftenhavehygge. Det er som altid gratis for børn/unge under 18 år at komme ind.

Det er gratis at deltage i aktiviteten Portrætfotografering, men det kræver, at man har tilmeldt sig og booket en billet 

BOOK BILLET HER

Årskortholdere og medlemmer af Geografisk Haves Venner har gratis adgang til haven og er også velkomne til at booke en gratis billet til portrætfotografering.