16. september // Aftenhavehygge med fællesspisning med smagning af økologiske vine – vi fejrer at kunne mødes igen!

Geografisk Have har været så heldige at få et lille tilskud fra en national café-pulje, som gør at vi kan tilbyde gæsterne reduceret entrépris til et aftenbesøg i september og fællespisning med smagning af økologiske vine til attraktiv pris. Mange kender måske ikke så mange økologiske vine og kan derfor have glæde af at få nogle af dem præsenteret af en virkelig kender, som også kan svare på alle spørgsmål.
Så der venter helt sikkert en god, indholdsrig og underholdende stund, når vi denne aften skal høre om og smage på økologiske vine. Vores vinleverandør Bent fra Hargaard Vinimport køber udelukkende vine fra økologiske vinproducenter, som han kender godt. Vi skal smage 5 vine fra 5 europæiske lande, Italien, Tyskland, Østrig, Portugal og Frankrig.

Man er også velkommen til blot at besøge haven på egen hånd uden at deltage i fællesspisningen. Et aftenbesøg uden fællesspisning koster 50 kr./voksen og børn/unge under 18 har gratis entré. Man behøver ikke booke billet eller på anden måde være tilmeldt.

Ønsker man at deltage i fællesspisning med smagning af økologiske vine får man:

  • Opdækning i havens dejlige Væksthus i de grønne omgivelser.
  • Udvidet havetapas med lakserilette, skiver af roastbeef og serrano-skinke, salat, ost og en gourmet-flødebolle til dessert.
  • Smagning af 5 forskellige vine fra Hargaards Vinimport, som også leverer vine til havens Café Lykkefund. Læs mere om Hargaard Vinimport her: https://hargaardvinimport.dk/

Tidspunkt: Torsdag 16. september kl. 18-21
Sted: Havens Væksthus
Pris: Det koster 285 kr./voksen at besøge haven og deltage i fællesspisning med smagning af økologiske vine. 

KØB BILLETTER HER 

 

 

 

 

 

 

 

Aftenhygge i Geografisk Have Aftenhygge - Geografisk HaveAftenhygge i Geografisk Have