20. november // Lær at binde en bæredygtig adventskrans

*UDSOLGT*

 

20. november 2022 // Lær at binde en bæredygtig adventskrans

Vil du lære at binde en bæredygtig adventskrans med skønne materialer som lærkegrene, kogler, mos, gran og bær? Så skal du melde dig til dette kursus!

Du kan lave adventskrans med et mere blomstrende udtryk fx med en kombination af gran, pyntegrønt fra haven og tørrede blomster. Vi varmt anbefale at bruge tørrede blomster. De kan tørrede blomster kommer fra instruktørens egen have (Cottagehaven) og det øvrige ”grønt” du kommer til at skulle bruge stammer fra Geografisk Have. Vi har alle materialerne klar til dig, men det er dog en fordel, hvis du har din egen beskærersaks med. Husk også  adventslys, hvis du vil have lys i din krans.

Det er den erfarne AnneMarie Dupont fra Cottagehaven på Fyn, som er instruktør på kurset. Hun er super kreativ og trækker på sin erfaring fra hendes egen blomster-virksomhed herunder med diverse kurser i blomsterbinding.

Praktisk info

Sted: Væksthuset
Tid: kl. 10.30-12.30
Pris: 350 kr./person, når der er betalt entré til Geografisk Have.
Deltager antal: 20 personer

Tilmeld dig her

Kurset gennemføres, hvis der er mindst 10 tilmeldte.

OBS! Der kan være koldt i Væksthuset på denne årstid, så tag varmt tøj og fodtøj på og med.


Del dit projekt med os

Har du mod på det, vil vi rigtig gerne se det færdige resultat. Del det med os på Instagram under #geografiskhave, eller send det til os i en mail: klik og send billede