13.-17. februar /// Der etableres værksted i havens væksthus med et nyt emne hver dag. Værkstederne er hver dag bemandet med en “Værkstedsmester” og alle både børn og voksne er velkomne og kan deltage. Der kan være en mindre betaling for at deltage. Hvis vejeret tillader det, tændes der bål – så kan popkornene poppes.

Mandag kl. 10-16: Bivokslysværksted. Sammen med havens bidronning Ingelise Balken kan du lave lys af bivoks og høre biernes verden. Pris 10-30 kr./lys afhængig af størrelse.
Tirsdag kl. 10-16: Planteværksted. Sammen med gartner Orla Christensen kan du lave et træ fra frø eller lave en stikling, der kan blive til en busk. Hør også mere om, hvordan du kan formere dine planter. 20 kr./person. Børn gratis.
Onsdag kl. 10-16: Pilefletterværksted med pilefletter Jane Enemark fra Birkelev Naturkunst. Kom og prøv at arbejde med pileflet, hvor du kan lave en holder til en fuglekugle og se, hvad Jane ellers laver i værkstedet. Du kan deltage uanset alder og færdigheder. Pris for at lave en holder til en fuglekugle er 30 kr./stk.
Torsdag kl. 10-16: Fastelavnsrisværksted med eventkoordinator Linette Rask. Kom og lav dit eget fastelavnsris med ris fra haven og mulighed for at male det i spændende farver og dekorere det med sjov pynt. 20 kr./person.
Fredag kl. 10-16: Insekthotelværksted med dyrepasser Benni Skræp. Giv Mariehønen Evigglad en penthouse bolig i din have. Vi har forberedt trækasser, som du kan dele op i rum og montere med forskellige materialer. 20 kr./person incl. insekt-snack.

Vil du høre mere, så kig med her: