4. september // Vær parat til at smøge ærmerne op og forbered dig på en anderledes måde at få aftensmad på. De dygtige kokke fra restaurant Madkælderen på Koldinghus vil give os et indblik i, hvad man spiste i middelalderen og hvilke især grøntsager, man brugte. Vi hjælpes ad med at snitte, plukke og skrælle og laver den skønneste grydefuld mad med mange grøntsager og lidt kød. Den nyder vi i det fri med et godt glas øl eller vin til.

Tid: Kl. 17-20
Sted: Den Økologiske Køkkenhave i Geografisk Have
Pris: 50 kr./person som inkluderer et måltid middelaldermad og et glas øl/vin.
Tilmeldingsfrist: 28. august kl. 12.00 efter først-til-mølle-princippet. Send sms til 2332 6524 eller skriv til info@geografiskhave.dk.
Max. antal deltagere: 30 personer.
Medbring: Skærebræt, kniv og skrællekniv.