300.000 fra TREFOR, 75.000 fra Geografisk Haves Venner og 50.000 fra Sparekassen Kronjylland og til mere leg, læring og fri fantasi i Geografisk Have, Kolding

Geografisk Have i Kolding er blevet endnu sjovere for de mindste. Nu har legeområdet fået et spændende løft med en unik og nyskabende legeplads inspireret af hele verdens planter. Her kan man gå i fodsporet på plantejæger og grundlægger af haven Aksel Olsen. På legepladsen kan man besøge Kina, Japan, Nordamerika og Europa – danse om en totempæl, sejle i vikingeskib, gemme sig i en tipi eller balancere på blade, der vipper..

Formanden for Geografisk Haves bestyrelse, Ove Lauridsen udtaler: ”En legeplads er et MUST i Geografisk Have og med tilskuddene kan vi nu skabe en unik og specialdesignet legeplads til havens yngre gæster. Det er både familier, skoler, institutioner og dagplejere, der kan bruge den til leg og læring. Med støtten kan vi komme i gang med 1. etape af legepladsen”.

Projektforslaget til den nye legeplads er finansieret af foreningen Geografisk Haves Venner og er udviklet af moos+looft landskabsarkitekter. Der mangler finansiering af 2. etape.

1.etape af legepladsen er næsten færdig og børnene er begyndt at lege en nyopfundet leg, nemlig “Vikingerne mod indianerne”.

Yderligere oplysninger og henvendelse kan ske til leder af Geografisk Have Lene Holm på mobil 24 46 61 46 eller på lholm@geografiskhave.dk

Geografisk Have Legeplads