Lørdag 24. november 2018// Advent står for døren og vi julehygger i haven, hvor der er god inspiration at hente. Kig indenfor i Væksthuset og bliv inspireret af smukke juleborde designet at lokale kunstnere. Der er gratis entré til haven.

Rundvisning i vinterhaven
Kom også med på en rundtur i haven, som ligger op til det efterfølgende foredrag om Aksel Olsen. På rundvisningen kommer du til at se nogle smukke planter, der skaber stemning i vinterhaven. Havens gartner Niels Melballe står for rundvisningen, som koster 50 kr./person, tilmelding til info@geografiskhave.dk eller sms til 23326525.

Foredrag om havens grundlægger
Hør et spændende foredrag om Aksel Olsen, grundlæggeren af Geografisk Have, fortalt af Søren Paludan, der er barnebarn af Aksel Olsen. Prisen er 50 kr./person, tilmelding til info@geografiskhave.dk eller sms til 23326525.

Børn og barnlige sjæle kan hjælpe med at pynte juletræet i Væksthuset, høre et juleeventyr i det hyggelige halmhjørne eller deltage i årets julebanko. Der vil også være mulighed for en lille træktur og en god oplevelse på havens godmodige pony. Her kan også små børn prøve til at ride på en pony.

Program
kl. 10-16   Udstilling af smukke juleborde, Væksthuset
kl. 10-15   Salg af pyntegrønt, Væksthustorvet
kl. 10-15   Hjælp med at pynte havens juletræ, Væksthuset
kl. 10-12   Ponyridning, 20 kr./tur
kl. 11, 12 og 13   Hør et juleeventyr i halmhjørnet, Væksthuset
kl. 13   Rundvisning i haven
kl. 14-15   Foredrag “I Aksel Olsens fodspor”, Væksthuset
kl. 14-16   Smagsprøver og salg fra Trolden Bryghus, Væksthuset
kl. 15   Julebanko i Væksthuset, 20 kr./plade

Der vil være mulighed for at købe smukke dekorationsmaterialer og pyntegrønt. Der vil også være salg af gløgg, æbleskiver og kaffe m.v.

Der holdes Jul i Haven lørdag og søndag 24. og 25. november.