Nyttige links /// Herunder kan du finde nyttige links til havens samarbejdspartnere og andre interessenter.

Geografisk Haves Venner er en støtteforening for Geografisk Have. Foreningens formål er at støtte videreførelse og udvikling af Geografisk Have som en unik landskabelig og botanisk oplevelseshave og som et anerkendt formidlingssted for havekultur.

Skarø is kan købes i havens Café Lykkefund – jordbær, vanilje, chokolade og mange flere skønne varianter af sorbet- og flødeis. Is fra Skarø er økologisk kvalitetsis, som ikke er tilsat konserveringsmidler, kunstige farvestoffer og aromaer. Skarø is er ren forkælelse for iselskere!

Trolden bryghus er et dansk mikrobryggeri midt i Kolding. Trolden producerer specialøl og derudover snaps med smagsgivende planter og frugter fra Geografisk Have, som kan købes i havens Café Lykkefund.

Naturfrisk er en serie af økologiske saftevand og juice, som ikke er tilsat konserveringsmidler, kunstige farvestoffer og aromaer. Da produkterne fra Naturfrisk er natur produkter, kan smag og farve variere en smule fra produktion til produktion. Naturfrisk saftevand og juice kan købes i havens Café Lykkefund

Kolding Miniby ligger placeret i Geografisk Have. Et besøg i Minibyen er en spændende oplevelse, som appellerer til publikum i alle aldre. Husene i Minibyen illustrerer det bymiljø, der var i Kolding by i perioden fra 1860 til 1870en. 

Dronning Dorotheas Bivenner en foreningen med omdrejningspunktet for biavlere, der med gejst og engagement vil andet og mere end blot høste honning. Foreningen har 2 bistader i Geografisk Have. Det er muligt at købe honning i havens butik.

Den Gyldne Hane er nabo til Geografisk Have. Restauranten tilbyder mad baseret på traditionsrige, danske retter lidt inspireret af det franske køkken. Restauranten er en smuk gammel gård i traditionel dansk kroidyl. 

Biek

Moos+Loof landskabsarkitekter har udarbejdet den nye udviklingsplan for Geografisk Have i 2017. 

Visit Kolding – find overnatningsmuligheder og få inspiration til oplevelser i Kolding.

Campaya.dk er en sommerhussøgemaskine med danske sommerhuse på tværs af udlejningsbureauer, så du kun behøver lede et sted, når du skal finde den perfekte feriebolig.