Café Lykkefund ///  Aksel Olsen introducerede mange af de populære haveplanter vi kender i dag. En dag i 1920’erne såede han nogle frø fra den kinesiske rose, som hedder Rosa helenae. Af disse frø voksede en plante frem, som var lidt anderledes end de andre og Aksel så med det samme, at den havde potentiale. Derfor fik den navnet ’Lykkefund’, som i dag er en af vores bedste klatreroser og kan købes i stort set alle danske plantecentre. Det blev en af Aksel Olsens største succeser og derfor hædre vi ham i år med at opkalde vores nye Café efter lige netop denne rose.

ÅBNINGSTIDER
Fra den 23. marts – 30. september kl. 10-18.
Ved arrangementer kan der være særlige åbningstider.

BETALINGSMULIGHED
Der kan betales med Dankort, MobilePay og kontanter.

MENU
Caféen tilbyder lette retter som sandwich, kage og kaffe/te. Det hele kan pakkes til en picnic, som du kan tage med  ud og nyde i haven, f.eks. i det skønne væksthus eller udenfor i det fri, når vejret tillader det. Al mad er hjemmelavet.

is-fra-Skarø

Skarø is kan købes i havens Café Lykkefund – jordbær, vanilje, chokolade og mange flere skønne varianter af sorbet- og flødeis. Is fra Skarø er danskproduceret, økologisk gourmetis med udsøgt smag til iselskere i alle aldre. Den er hverken er tilsat konserveringsmidler, kunstige farvestoffer eller aromaer. Og det bliver endnu bedre. Isen indholder birkesaft og sukkertang, som gør det muligt at reducere sukkerindholdet, da de to ingredienser har den fantastiske egenskab, at de booster smagen af de søde bær og andre herlige smagsgivere isen indeholder. Så er det unødvendig at anvende lige så meget sukker i isen, som ved konventionelt producerede is. Det vil sige, at du kan spise is med god samvittighed. Skarø is er ren forkælelse!

Natur Frisk Geografisk Have

Naturfrisk er en serie af økologisk saft, juice og andre lækre drikkevarer, som ikke er tilsat konserveringsmidler, kunstige farvestoffer og aromaer. Da drikkevarerne fra Naturfrisk er natur produkter, kan smag og farve variere en smule fra produktion til produktion. Naturfrisk saft, juice og smoothie kan nu købes i havens Café Lykkefund.

Ved Plantemarked, Høstmarked og Skt. Hans serveres et større udvalg.

Den Gyldne Hane er nabo til Geografisk Have. Restauranten tilbyder mad baseret på traditionsrige, danske retter lidt inspireret af det franske køkken. Restauranten er en smuk gammel gård i traditionel dansk kroidyl.